Steinhaus PRO-ID750


Steinhaus PRO-ID750
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de gaurit cu percutie Steinhaus PRO-ID750 cu o putere de  750W,  o viteza de 2800 RPM, Mandrina rapida 13 mm, si 9 Burghie incluse

In orice gospodarie ai nevoie de o masina de gaurit  in activitati cotidiene , fie ca este vorba de pus un tablou pe perete , montat o lustra, tras un nou cablu sau orice alta activitate iar acest model Steinhaus PRO-ID750 este foarte potrivit atat datorita pretului foarte mic in comparatie cu alte masini de gaurit de 750W cat si datorita calitatii bune si rezistentei ei in timp.

Suprafata care poate fi gaurita cu aceasta masina Steinhaus PRO-ID750 de 750 de W poate fi din lemn, metal, zidarie , plastic sau aproape orice alta suprafata.

Ca si aspect poate concura cu marci renumite international dar culoarea este predominta marcii negru cu rosu. Deja stim deja ca aceste culori predomina la majoritatea produselor marci Steinhaus .

Oferta de pret , specificatii tehnice si mai multe pareri despre Steinhaus PRO-ID750 aici !!

Viteza de rotatie a acestei masini este de 2800 rpm, o viteza care impreuna cu functia de percutie iti va usura munca de gaurire indiferent de suprafata pe care vrei sa o gauresti. Datorita acestei viteze mari de rotatie impreuna cu functia de percutie pe care aceasta masina de gaurit o are vei putea face gauri inclusiv in suprafere de beton armat

Diametrul mandrinei este unu de 13 mm , suficient de mare pentru majoritatea burghielor sau accesoriilor pe care le vei folosii.

Marca Steinhaus este din ce in ce mai cunoscuta pe piata din Romania si nu numai  ( am vazut ca se comercializeaza de exemplu si pe piata din Bulgaria) .  Am cautat o multime de pareri ale clientilor marcii care sunt foarte multumiti de alegerea facuta. Aceasta marca are o gama larga de produse in general unelte pentru casa de la masini de gaurit, masini de insurubat cu acumulatori, polizoare, hodrofoare si multe altele.

In concluzie Steinhaus PRO-ID750 este o masina de gaurit / insurubat cu un pret foarte bun , care are o putere de 750 de W , putere suficient de mare chiar pentru a face gauri in beton armat. Eu personal folosesc o masina de 550 de W care m-a scos din orice incurcatura.  Tot in incheiere as vrea sa va amintesc ca pachetul vine impreuna cu 9 burghie care achizitionate separat ti-ar mai scoate cateva zeci de lei din buzunar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *