Steinhaus PRO-ECS20


Steinhaus PRO-ECS20
3.5 (70%) 2 votes

Oferta de pret, specificatii si pareri despre fierastrau electric cu lant Steinhaus PRO-ECS20, cu o putere de 2000W,  si o lungime a lamei de 40.6 cm

Daca ai centrala cu lemne , sobe de teracote sau semineu si cumperi lemne netaiate sau taiate la dimendiuni mai mari decat cele de care ai nevoie cu siguranta nu iti strica un fierastrau electric. Fierastraul electriv Steinhaus PRO-ECS20 este mult mai eficient fara de fratii lui care functioneaza cu benzina datorita consului de intretinere mult mai scazut si in primul rand datorita costului de achizitie. Daca nu ai nevoie de un fierastrau mobil care sa-l duci departe de o sursa de curent recomand cu caldura un fierastrau electric.

Acest model Steinhaus PRO-ECS20 functioneaza conectat la retea iar principala sa caracteristica este puterea de 2000 W care este indeajuns pentru activitati uzuale pentru casa. Daca ai nevoie de un fierastrau electric industrial nu acesta este produsul la care trebuie sa te uiti dar in celelelte cazuri poate fi cea mai buna alegere.,

Cand vine vorba de viteza lantului acest model Steinhaus PRO-ECS20 are o viteza de 13m/s . Aceasta viteza cu cat este mai mare cu atat vei taia mai usor orice tip de lemn.

Lungimea lamei este de 40.6 cm o lungime destul de decenta chiar daca vrei sa tai un copac gros.

In ceea ce priveste aspectul si ergonomia acest fierastrau electric arata bine si este vopsit in culorile marcii ( rosu si negru) dar si foarte ergonomic si usor de folosit fata de o drujba pe benzina care cantareste cateva Kg mai mult.

Oferta de pret, mai multe pareri si specificatii tehnice pentru fierastraul electric Steinhaus PRO-ECS20 aici!!

 

Firma Steinhaus este deja cunoscuta in lumea uneltelor si a utilajelor pentru casa. Are o gama larga de produse printre care si o multime de masini de gaurit, rotopercutoare si masini de insurubat, polizoare unghiulare, compresoare, hidrofoare si multe altele, care se bucura de o atenti sporita din partea multor clinti foarte multumiti.

In conlcuzie Steinhaus PRO-ECS20 este un model foarte avantajos ca si pret, care are o putere decenta de 2000w , o viteza a lantului de 13m/s, o greutate de 4.2 KG . Primul avantaj in alegerea acestui model si nu al celui cu benzina este atat pretul de intretinere ( la cel cu benzina sunt costuri mari cu benzina, cu uleiul de amestec, plus ca nu este nici pe departe asa durabil in timp) dar nu in ultimul rand calitatea materialelor folosite si pretul de achizitie mult sub alte produse similare de pe piata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *