Compresor aer Steinhaus PRO-COM50


Compresor aer Steinhaus PRO-COM50
4.2 (84%) 5 votes

Oferta de pret , specificatii tehnice si pareri pentru compresor aer Steinhaus PRO-COM50, cu un vas de  50l, o putere de 1500W echivalenta a  2CP,  o presiune de 8bar,si un debit de aer de  206l/min

Recomand acest compresor Steinhaus PRO-COM50 persoanelor care au nevoie de un compresor la pret redus dar care isi doresc si o calitate media atat a materialelor folosite cat si a calitatii de fabricare.

Steinhaus PRO-COM50 este un compresor cu morot electric care se alimenteaza la priza normala de 230v si care are o putere de 1.5 kW. Motorul lui are un cilindru .

Compresorul  PRO-COM50 dezvolta o presiune de 8 bari , are un rezervor de 50 l iar debitul de aer refulat poate fi de 206l/minut.

In ceea ce priveste mobilitatea este destul de usor de trasportat atat datorita rotilor cu care vine insotit dar si datorita greutatii sale de doar 30.75 kg.

Majoritatea clientilor care au achizitionat Steinhaus PRO-COM50 sunt foarte multumiti de alegerea facuta si il recomanda si altora .

Oferta de pret si parerile clientilor despre acest compresor de aer cu rezervor Steinhaus PRO-COM50 aici!!!

Firma Steinhaus isi face simtita prezenta pe piata romaneasca de cativa ani si se remarca prin calitatea produselor sale la preturi foarte scazute. Nu pretul este cel mai important avantaj al acestei companii in comparatie cu concurentii ei directi, ci calitatea produselor sale si durata de viata extinsa fata de alti producatori . Gama lor de produse este doarte bogata printre produsele comercializate in Romania  mai fac parte masini de insurubat si gaurit, rotopercutoare, aparate de sudura si multe alte scule si unelte necesare in orice gospodarie. Acesta este un producator care se axeaza in general pentru piata din Romania si care promite calitate la cele mai mici preturi. Multi producatori recunoscuti mondial cu care Steinhaus concureaza pentru piata din Romania vin cu alte produse fata de piatele din alte tari, produse mult mai slabe calitativ, doar pentru ca pot si noi nu facem nimic in acest sens.

In concluzie  compresorul cu rezerva de aer de 50 l Steinhaus PRO-COM50 are un pret fara concurenta iar calitatea lui este peste medie. In comparatie cu alte produse care au preturi similare acesta garanteaza o mult mai mare durabilitate in timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *