Steinhaus PRO-COM1


Steinhaus PRO-COM1
5 (100%) 1 vote

Compresor aer cu piston fara ulei Steinhaus PRO-COM1, cu o putere de 1100W, presiune de 8bar, debit de aer de 180l/min, si un pachet care include 9 accesorii

Acest compresor Steinhaus PRO-COM1, este unu din cele mai accesibile compresoare cu o asemenea putere de pe piata dar si foarte util pentru oricine. Fie ca este vorba de un informatician care curata calculatoare prin suflarea prafului afara fie ca ai nevoie de el pentru umflat roti de masina, roaba sau orice altceva , fie este vorba de umflarea saltelelor gonflabile sau a barcilor pneumatice sau a umflarea mingilor de toate tipurile acest model de compresor este ideal,

Furtunul de aer  cu care vine insotit Steinhaus PRO-COM1, este de 3 m cu cupla rapida pentru atasat accesorii. Lungimea cablului de alimentare este deasemenea de 3 m. Acest pachet mai include si un pistol cu manometru pentru a putea vedea presiunea din cauciu de exemplu si a sti exact cat mai trebuie bagar. Mai include 9 duze speciale care se pot atasa la cupla si cu care il vei putea folosii in cazuri diverse (accesoriu pentur mingi, sau accesoriu pentru saltele , sau accesoriu pentru roti de bicicleta)

Structura lui este orizontala. Materialele folosite in fabricarea lui sunt plastic si metal iar designul este unu in ton cu toate produsele marcii find de culoare rosu cu negru.

 

Vezi oferta de pret, parerile  clientilor si specificatii tehnice pentru Steinhaus PRO-COM1 aici!!

Totodata Steinhaus PRO-COM1, vine  cu protectie la supraincalzire. Puterea lui fiind de 1100 W iau tensiunea de alimentare de 230v. Zgomotul pe care acest compresor il face atunci cand functioneaza este de 97 dB putin mai mult decat un frigider.

Brandul Steinhaus este unul cunoscut in lumea uneltelor si a sculelor si s-a facut remarcat prin parerile clientilor. Majoritatea clientilor sunt foarte multumiti de produsele marcii fie ca este vorba de masini de gaurit, masini de insurubat cu acumulatori, hidrofoare, spalatoare cu presiune sau orice alt produs. La nici un alt brand nu am vazut atatea pareri pozitive nici chiar la producatori renumiti cum este de exemplu cazul lui Bosh .

In concluzie Steinhaus PRO-COM1, este un compresor pretabil pentru aproape orice tip de activitate , este foarte necesar in orice gospodarie si te poate scoate din multe necazuri daca dispui de el. Eu as alege acest compresor datorita pretului in primul rand, dar si datorita calitati bune ( cum deja sunt obisnuit de maica Steinhaus) . Compresorul vine cu toate accesoriile de care avem nevoie fara a fi nevoit sa fac investitii ulterioare iar performantele lui sunt mai bune decat majoritatea compresoarelor de pe piata romaneasca.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *