Steinhaus PRO-CD18


Steinhaus PRO-CD18
5 (100%) 1 vote

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator 18V 1.3Ah Li-Ion Steinhaus, PRO-CD18, o putere suficienta de 26Nm, 2 trepte de viteza a rotatiei de  350/1350 RPM, mandrina rapida 10mm, 13 accesorii, cutie plastic

La capitolul rpm acuasta masina de gaurit insurubat cu acumulatori marca Steinhaus sta binisor avand doua trepte de viteza una de 350 rpm iar cea de-a doua de 1350 rpm deci se preteaza perfect in aproape orice situatie.

In ceea ce priveste puterea masini de insurubat/ gaurit cu acumulator Steinhaus PRO-CD18 , aceasta este de 26 Nm , o putere putin peste medie. Cele mai puternice masini cu acumulator au undeva la 30-33 Nm iar cele mai putin puternice au o putere in jurul valorii de 10 Nm. Am dat aceste valori pentru a vedea ca acest model se situeaza undeva aproape de maxim. Cu aceasta valoare de 26 de Nm cu siguranta vei putea da gauri in pereti mai putini solizi cum ar fi cei de caramida. Chiar in pereti de beton nu cred ca vei reusi sa faci ceva , dar acolo deja este locul unui rotopercutor cu cablu.

In ceea ce priveste accesoriile aceasta masina vine cu un pachet complet fiind echipata cu un numar de 13 accesori

Dimensiunea mandrinei pentru acest model PRO-CD18 este de 10 mm, o dimensiune foarte uzuala in ceea ce priveste masinile de insurubat sau gaurit cu acumulator.

Vezi cel mai bun pret pentru Steinhaus PRO-CD18 aici !!!

Functia de iluminat cu led este o functie foarte utila din punctul meu de vedere in conditiile in care aceasta este o masina foarte mobila si pe care o vei folosi in spatele dulapuilui, in poduri intunecate sau chiar in dulapuri fara sursa de lumina. Eu personal am fost ajutat in multe cazuri de aceasta iluminare led pe care cei de la Steinhaus o ofera

Designul este unu modern, dar fara sa fi neglijat ergonomia uneltei care este in culorile predominante ale marci : rosu si negru.

Cand vine vorba de acumulatorul acestui model Steinhaus PRO-CD18 este unu de tip Li-Ion atat de performant in zilele noastre, care ofera o capacitate a acumulatorului de 1.3 Ah. Timpul de incarcare pentru acumulator este de o ora , perfect uneori pentur o pauza de masa sau cafea cand esti epuizat de la atata lucru.

Steinhaus este o marca de scule si unelte foarte variate care incepe sa-si faca un renume la noi in tara datorita calitati decente si a pretului fara concurenta. Personal pot compara produsele lor ce cele ale unor producatori renumiti ca Bosh sau Makita . Pot spune cu mana pe inima ca nu este nici o diferenta majora si pretul pe care il platiti in plus este doar pentru marketingul mai bun al celorlalte firme. Steinhaus este o firma pentru romanii de rand care au nevoie de unelte care sa functioneze si sa-i ajute fara sa scoata din buzunar o gramada de bani. Gama lor de unelte este destul de completa si contine o multime de masini de gaurit, masini de insurubat cu acumulatori, curatatoare cu presiune, flexuri, hidrofoare, seturi de scule de mana si multe altele.

Ca si incheiere eu personal as achizitiona aceasta masina de gaurit cu acumulatori marca Steinhaus PRO-CD18 datorita puterii destul de mari , datorita acumulatorului de tip Li-Ion , datorita calitati acceptabile dar mai ales datorita raportului pret- calitate excelent.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *