Steinhaus PRO-CD144-2 cu 2 acumulatori


Steinhaus PRO-CD144-2 cu 2 acumulatori
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru masina de gaurit si insurubat cu 2 acumulatori 14.4V 1.3Ah Li-Ion Steinhaus, PRO-CD144-2, putere de 23Nm, 2 trepte de viteza 350/1300 RPM, mandrina rapida 10mm, 13 accesorii, cutie plastic

Acest model Steinhaus PRO-CD144-2 vine cu doua trepte de viteza unu de 350 rpm iar ce-l de-al doilea cu o veteze de 1300 rpm. Sunt foarte utile aceste trepte unul fiind foarte facil pentru insurubare iar ce-l de-al doilea pentru gaurire.

Steinhaus PRO-CD144-2 este in clasa medie a acestui producator in ceea ce priveste puterea pe care o dezvolta aceasta masina de gaurit/infiletat. Aceasta putere cu o valoare de 23 de Nm este sufienta pentru insurubat infiletat aproape orice dar cand vine vorba de gauri nu ne putem gandi doar la lemn sau materiale care se gauresc relativ usor

Acest model PRO-CD144-2 vine insotit de un pachet de 13 accesorii dar si de 2 baterii cu o durata lunga de viata

Dimensiunea mandrinei este de 10 mm . Dimensiune clasica cand vorbim de o unealta de mana cu acumulatori.

O functie foarte utila pentru o masina de gaurit / insurubat cu acumulatori este aceea de iluminare cu led a partii de lucru. Steinhaus, PRO-CD144-2 fiind o unealta foarte mobila pe care o vei putea folosii spontan in multe situatii te va ajuta extrem de mult.

Vezi oferta de pret si parerile clientolor lui Steinhaus PRO-CD144-2 aici !!

In ceea ce priveste designul acest model arata foarte bine dar cand vine vorba de o unealta de mana vom pune cea mai multa baza pe ergonomir. Pot spune cu tarie ca acest model este unu cu care vei lucra usor si nu au facut rabat la acest lucru in detrimentul designului cum o fac multi producatori renumiti.

Steinhaus PRO-CD144-2 sta excelent la capitolul acumulator avand 2 acumulatori cu o capacitate de 1.3 Ah. Dorata in care se va incarca un acumulator este de o ora , un timp excelent de incarcare in comparatie cu orice model similar. Acumulatorii sunt de tip Li-Ion iar durata lor de viata este extinsa.

Marca de unelte de care si electornice Steinhaus este din ce in ce mai cunoscuta pe piata Romaneasca datorita raportului pret calitate excelent si datorita produselor cu viata lunga de functionare. Printre produsele pe care ei le au in gama sunt o multime de masini de gaurit, insurubat cu acumultaor sau fara acumulator (cu cablu) , hidrofoare, pompe, polizoare unghiulare, masini de taiat iarba, curatatoare cu presiune si nu numai. Aceasta marca mie personal mi-a castigat increderea datorita numarului mare de clienti multumiti

In concluzie Steinhaus PRO-CD144-2 este o masina de gaurit / insurubat cu acumulatori la un pret excelent care are in pachet doi acumulatori de tip Li-ion . Eu personal as pumpara acest pachet datorita puterii suficient de mare, datorita celor doi acumulatori si datorita pretului fara concurenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *