Hidrofor Steinhaus PRO-BOO19


Pareri, oferta de pret pentru hidrofor cu vas de 19L Steinhaus PRO-BOO19, o putere a motorului de 800W, un debit de 3200 l/h, si o presiune maxima de 3.8 bar

Problema pe care am avut-o cu presiunea de la reteaua de apa din localitate m-a facut sa cumpar acest hidrofor  Steinhaus PRO-BOO19. Casa mea este amplasata sus pe un deal. Datorita pompei de apa de la baza dealului presiunea la noi era foarte scazuta. Am cautat o multime de sulutii pentru a rezolva aceasta problema dar niciuna nu s-a dovedit eficienta. Dupa mai multe discutii cu ingineri in instalatii si cu automatisti la operatori de apa cea mai buna solutie pe care am put sa o adopt era instalarea unui hidrofor. Astfel daca debitul din conducta stradala este suficient ( ceea ce este in cazul meu) hidroforul imi ofera o presiune constanta de peste 2 bari ceea ce ii minunat, mult mai mult decat ceea ce aveam nevoie. Am montat hidroforul legat la reteaua stradala pe de o parte iar cealalta parte am legat-o la instalatia casei . De atunci nu mai am nici un fel de problema cu presiunea apei.

Puterea motorului hidroforului este de 800 de W o putere mai mult decat necesara. Aceasta putere foloseste la tragerea apei care este data de producatori ( 8 m adacincime acest hidrofor poate absorbi apa) . Inaltimea de refulare pentru presiunea maxima este de 38 de metri, deci ar putea urca apa chiar si la etajul 10 , iar presiunea maxima este de 3.8 bari. Un alt aspect important cand vine vorba de partea tehnica este debitul de apa maxim care poate ajunge la 3200l /h. Acest debit intr-o gospodarie normala nu este atins niciodata. Consumul de apa pe luna intr-o gospodarie normal cu 2-3 persoane este undeva la 10-15 metri cubi. Acest hidrofor conform specificatiilor ar putea realiza acest consum in 4-5 ore.

Clasa de protectie pentru Hidroforul Steinhaus PRO-BOO19 este IP X4 . Ma ajuta aceast indice daca vreau sa montez acest hidrofor in afara casei sa zicem intr-un camin special facut pentur el sau intr-un subsol neincalzit sau cu umezeala.

Oferta de pret, mai multe pareri ale clientilor si mai multe specificatii tehnice pentru hidrofor Steinhaus PRO-BOO19 aici!!

Dimensiunile lui exterioare sunt de 44cm Lungime, 23.5 cm Latime si 59 cm Inaltime deci poate di montat si in spatii inguste fara nici un fel de problema. Greutatea lui este de 11 kg, fara apa in el iar rezervorul de care dispune poate inmagazina 20 l de apa.

In concluzie Hidrofor Steinhaus PRO-BOO19 este unu din cele mai avantajoase hidrofoare de pe piata si ofera atat o presiune destul de mare de 3.8 bari cat si un debit decent de 3200l/h. Alegerea mea a fost determinata de pretul scazut pe care acest produs il are si de caracteristicile tehnice mai mult decat suficiente in cazul meu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *