Generator curent electric Steinhaus Genesys 3000


Generator de curent cu o putere de 3000 W cu stabilizator de tensiune pe benzina si o autonamie de 7 ore dar si multe alte specificatii vei afla in acest articol

Daca ai nevoie de un generator puternec pentru moemntul in care se intrerupe furnizarea energiei electrice sau chiar pentru locuri in care aceasta nu este disponibila Steinhaus Genesys 3000 te va putea scoate din bucluc la un pret inegalabil.

Acest generator Steinhaus Genesys 3000 are nevoie de benzina si de ulei iar la prima tragere de sfoara v-a porni. V-a trebui sa verifici din cand in cand nivelul uleiului ( foloseste ulei 10 W 40) dar este pretabil si 5 w 40.

Motorul pe care acest generator il are ofera o putere de 3000 de W suficienta pentru a putea asigura o gospodarie, cu hidrofor, centrala, cateva becuri led si frigider. Tensiunea la care funrnizeaza energia este de 230 W, motorul este in 4 timpi.

Steinhaus Genesys 3000 vine cu 2 prize pentru a putea conecta consumatorii la el.

Din punct de vedere al designului acest generator arata modern, are cadru metaloc si este in culorile rosu si negru.

Atonomie

Acest generator poate asigura  cu un plin de benzina o durata de alimentare de aproximativ 7 ore. Totodata el are pretectie la suprasarcina, si regulator automat de tensiune.

Daca ai o casa de vacanta in varful muntelui unde liniile de electricitate nu ajung acesta este cea mai buna solutie, atat pentru puterea suficient de mare pentru a-ti putea asigura toate nevoile cat si pentur pretul de achizitie mult sub cel  al altor generatoare cu aceasi putere. Greutatea lui este de 40 de KG una suficient de mica pentru a putea fi manipulat chiar si de o singura persona.

Oferta de pret actualizata pentru Steinhaus Genesys 3000 vei gasi aici !!

 

Steinhaus este o firma special creata pentru a acoperii nevoile romanilor , avand produse la cele mai bune preturi pentru calitatea si tehnologiile pe care le ofera . La o analiza amanuntita la ce isi doresc romanii, aceasta companie a dezvoltat exact produsele optime in categoria de unelte pentru casa, gradina dar si aparate profesionale .

 

In concluzie Steinhaus Genesys 3000  este un generaltor de curent pe benzina care poate genera 3000 w timp de aproximativ 7 ore datorita rezervorului de 15 l dar si a calitatii de productie pe care poti conta

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *