Steinhaus PRO-EW160P


Steinhaus PRO-EW160P
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, specificatii tehnice si pareri despre aparat sudura cu ventilator Steinhaus PRO-EW160P, 160A, 230V, care se poate folosi cu electrod 2-4mm, are o greutate de 18.5kg iar in pachet sunt incluse si accesorii

Intr-o gospodarie normala, sau intr-un atelier este intotdeauna nevoie de un aparat de sudura pentru o multime de nevoi.

Acest aparat de sudura este unu electric cu invertor semiprofesional . Tensiunea de alimentare este de 230 V, curentul maxim la sudura este de 160 A iar reglarea intensitatii curentului se face in plaja de la 20 A pana la 160 A.

Cablul de alimentare cu care vine acest aparat de sudura cu invertor este de 2m ( deci suficient pentru a ajunge la un prelungitor). Totodata acest aparat este si rezistent avand IP21.

Setul de livrare al aparatului de sudura cu invertor Steinhaus PRO-EW160P contine, cablu cu suport pentru electrozi de 2m, cablu de 1,5 metri cu cleste pentru masa , masca de sudura cu sticla de sudura, perie cu ciocanel pentru zgura. Continutul pachetului  este foarte important cand iei decizia de achizitie datorita faptului ca la multe modele de aparate de sudura dupa achizitie vei mai da o multime de bani pe accesorii.

Steinhaus PRO-EW160P functioneaza cu electrozi de doua marimi :

  • 2mm
  • 4mm

Oferta de pret, mai multe pareri si specificatii tehnice pentru aparatul de sudura cu invertor si accesorii Steinhaus PRO-EW160P aici !!

O multime de cumpratori ai aparatului de sudura Steinhaus PRO-EW160P sunt foarte multumiti de el. Doar aici ai in acest moment 65 de pareri pozitive despre acest aparat de sudura .

Marca Steinhaus este una din cele mai indragite marci cand vine vorba de scule si unelte pentru casa din tara noastra si ofera pe langa pretul scazut si o calitate destul de buna a produselor sale.

Ca si incheiere recomand aparatul de sudura Steinhaus PRO-EW160P datorita pretului foarte bun, datorita mobilitatii crescute care se datorea greutatii de doar 18.5 kg (acest aparat poate fi transportat de oricine fie ca este vorba de un barbat, o femeie sau chiar si de un copil mai zdravan). Pretul pe care Steinhaus PRO-EW160P il are este inbatabil, nici un alt producator de aparate de sudura care are o calitate similara nu poate sa va ofere un pret similar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *