Steinhaus Start, PRO-HPC14 – un aparat de curatat cu presiune economic


Steinhaus Start, PRO-HPC14 – un aparat de curatat cu presiune economic
5 (100%) 1 vote

 Steinhaus Start, PRO-HPC14 un aparat de spalat cu presiune  cu o putere de  1400 W cu o presiune de 100 Bar si un debit de apa de 288l/h. Vezi oferta de pret, parerile clientilor si specificatii tehnice pentru acest aparat .

Toata lumea are nevoie de un aparat de curatat cu presiune , fie ca este vorba de spalat masina, spalat pavajul in curte, spalat mobilierul de gradina, peretii casei si eu personal l-am folosit cu succes la curatarea unei intregi bai.

Steinhaus Start, PRO-HPC14 este un aparat de curatat cu presiune de calitate buna care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie la un pret accesibil.

 

Setul cu care vine insotit Steinhaus Start, PRO-HPC14 contine :

– Furtun 5m (acesta este un furtun pe care in primiti in pachet, dar se poate cumpara unul mai lung) –

– Pistol spalare; – este cel mai important accesoriu fara  de care nu il prea poti folosi la nimic

– Lance Multi-Jet; – ajuta la un mai bun control si o usurinta in lucrul cu acest aparat

– Rezervor pentru detergen – este foarte necesar in principal pentru spalat autoturisme

Designul lui  Start, PRO-HPC14 este unul simplu dar totodata modern iar accesorile cu care vine acest aparat insotit te vor ajuta la toate activitatile la care il poti supune.

Vezi oferta de pret si mai multe specificatii pentru Steinhaus Start, PRO-HPC14 aici!!

Vezi toata gama de curatatoare de presiune ale celor de la Steinhaus aici!!

Marca de unelte si aparate de gradinarit Steinhaus este relativ noua pe piata din Romania dar incepe sa se remarce atat prin calitatea bunicica a produselor cat si prin pretul foarte bun in comparatie cu alti producatori mai renumiti care in multe cazuri vor vinde aceleasi unelte. Aceasta marca are o gama larga de produse de la rotopercutoare , aparate de curatare cu presiune , compresoare de aer, aparate de sudura si multe altele toate remarcandu-se prin calitatea decenta si durabilitatea in timp.

 

In concluzie Steinhaus Start, PRO-HPC14 este un curatator cu presiune cu o presiune decenta (100 bari) pentru majoritatea cazurilor in care il vei folosii ( mai multa putere vei gasi la fratele lui mai mare Steinhaus PRO-HPC18+  ‎. Totodata vine insotit cu un cablu de alimentare de 5 m si de un furtul de 5 m, Eu personal as alege acest aparat in defavoarea firmelor mai cunoscute care nu imi mai garanteaza nici un fel de garantie ca produsele lor sunt de calitate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *