Steinhaus PRO-CD18+


Steinhaus PRO-CD18+
5 (100%) 2 votes

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator 18V 1.5Ah Li-Ion Steinhaus PRO-CD18+,cu o putere de 30Nm, cu 2 trepte de viteza : 400/1400 RPM, mandrina rapida 13mm, 13 accesorii, cutie plastic

Viteza de rotatie a masini de gaurit/insurubat cu acumulator Steinhaus, PRO-CD18+ este variabila. Ea are doua trepte de viteza prima de 400 de rpm pretabila perfect in cazul insurubarii unde nu avem nevoie de o viteza exagerata iar cea de-a doua (cea mai mare viteza a unei masini facute de acest producator ) este de 1400 rpm pretabila pentru gauri care necesita o viteza mare.

Steinhaus, PRO-CD18+ este cea mai performanta masina de gaurit insurubut din gama acestei firme. Aceasta putere de 30 Nm pe care o are este suficient de mare chiar si sa dai gauri in pereti de caramida. Pot spune cu siguranta acest lucuru pentru ca am testat o masina similara de 30 Nm care m-a lasat cu gura cascata cand a venit vorba de forta pe care o putea darui.

Pachetul acestei masini de gaurit /insurubat cu acumultari are inclus si un numar de 13 accesorii

Cea mai mare dimensiune a mandrinei pentru o masina de gaurit insurubat cu acumulatori din gama celor de la Steinhaus si nu numai. Este o dimensiune mai greu de gasit in piata dar acest model ti-o poate oferi la un pret foarte bun

Aspectul este unu modern, foarte asemanator cu cel al uneltelor de mana Bosh , dar colorat in culorile predominante ale marci (Rosu si negru).

Oferta de pret , specificatii si pareri ale altor clienti pentru Steinhaus PRO-CD18+ aici!!

Acest model Steinhaus, PRO-CD18+ are cea mai mare capacitate a acumulatorului din gama producatorului de 1.5 Ah in comparatie cu celelte modele care au 1.3 Ah . Deci acest acumulator va avea cel mai extins timp de lucru cu masina. Durata de incarcare ca si in cazul modelelor de 1.3 este tot de o ora timp foarte util atunci cand ai nevoie de o pauza

Steinhaus este un producator relativ nou de unelte si scule care se adreseaza in general Romanilor dar nu numai , ei isi vand produsele si in tari precum Bulgaria si Polonia. Totodat aceasta firma face eforturi pentru a oferii clientilor sai o calitate buna , tehnologii relativ noi cum ar fi bateriile de Li-Ion destul de performante , toate acestea la cel mai bun pret de pe piata.

Deci as cumpara acest model Steinhaus PRO-CD18+ datorita puterii lui de insurubare/. Gaurire de 30 Nm destul de mare in comparatie cu orice model similar de pe piata si datorita pretului destul de mic in comparatie cu modele similare de la producatori cu nume mondial.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *