Star-Light QRB1200W


Star-Light QRB1200W
5 (100%) 1 vote

         Din punctul nostru de vede acest incalzitor este usor de instalat (este nevoie doar de curent) si poate asigura caldura intr-o camera de dimensiuni medii.

          Radiator cu quartz Star-Light QRB1200W, 1200W, 3 tuburi quartz, 3 trepte de putere, oscilatie 90 grade, protectie rasturnare, Alb/Rosu
          Star-Light este un brand a E-Mag-ului care face produse de calitate destul de bune si la un pret scazut. Am vazut o gramada de comentarii de lauda la adresa acestei marci.
          Iarna se apropie deci din ce in ce mai multi oameni au nevoie de un mod de incalzire, sau de o sursa suplimentara de incalzire. Un radiator cu quartz ar fi o solutie ideala oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa-l bagi in priza si sa apesi butonul de pornire
          Star-Light QRB1200W este un incalzitor cu o putere de 1200 W care are putere suficienta pentru a incalzi o camera de dimensiuni medii ( care are usa inchisa :)) )

          Acest incalzitor este prevazut cu 3 trepte/niveluri de putere pentru a putea creea exact gradul de confort de care ai nevoie. El are o functie de rotire pe orizontala la 90 de grade.

          O alta calitate a acestui aparat Star-Light este siguranta. In momentul in care acest incalzitor cade din pozitia lui normala, el se va opri pentru a nu provoca incendii.
          El poate fi cumparat in doua culori : alb sau rosu. Greutatea lui de doar 2.4 kg il face usor de manevrat de oricine iar dimensiunile relativ scazute: 75cm x 35.6cm x 32.5cm il fac usor de depozitat cand nu avem nevoie de el.

In concluzie acest incalzitor merita , este foarte usor de instalat, manevrat si depozitat, ofera suficienta caldura pentru o camera medie iar calitatea lui este acceptabila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *