Star-Light WMS-610A++


Star-Light WMS-610A++
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, specificatii si pareri pentru masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, o viteza de centrifugare de  1000 RPM, clasa energetica  A++, si Display LED.

Pe langa pretul de productie exagerat de scazut acest model Star-Light WMS-610A++ te va face sa economisesti bani si pe viitor in ceea ce priveste facturile de electricitate. Desi in acest paragraf vorbesc despre consumul energetic as vrea sa scot din nou in evidenta ca vei economisii si banii pe care la alte masini de spalat ii vei da pe service sau pe piese. Acest model are o durabilitate mare in timp si clientii marci se bucura de o durata lunga de viata. Din punctul meu de vedere si acesta este un aspect demn de luat in seama cand vine vorba despre economie.

Greutatea modelului Star-Light WMS-610A++ este de 60.5 kg. Aceasta greutate relativ scazuta faciliteaza transportul si usurinta mutarii masinii de spalat. Ca si dimensiuni exterioare aceasta masina are urmatoarele dimensiuni : 41.6 cm , 59.7cm si o inaltime de 84.5

Masina de spalat automata WMS-610A++ vine cu o viteza de 1000 rpm .

Cel mai bun pret, pareri si mai multe specificatii pentru Star-Light WMS-610A++ aici!!

In ceea ce priveste functiile de care acest model Star-Light dispune ele sunt:

  • Timer
  • Selector centrifugare (iti ofera posibilitatea de a alege viteza de centrifugare)
  • Functie balans
  • Blocare acces interfata
  • Sistem detectare spume – sistemul detecteaza spuma cauzata spre exemplu de un program neadecvat. Eu am patit-o cu o masina de spalat automata in care am adaugat detergent manual si am ales un program de spalare automata. Toata baia era plina cu spuma. Daca masina mea de spalat de atunci avea aceasta functie „patania” mea nu mai era povestita acum.

Ca si programame de spalare as vrea sa pun bazele pe programul de spalare rapida de doar 15 minute. Eu personal folosesc cu frecventa ridicata acest program pentru ca majoritatea hainelor vreau doar sa le reimprospatez . Alte programe care sunt deja configurate de specialistii marci pentru acest model sunt: program pentru rufe delicate, program pentru lana, program mix, program sport , program rufe coloratem program jeans ( dedicat tesaturilor de blugi).

 

Pretul este undeva in jurul a 840 de lei. Acesta este un pret mai mic comparativ cu calte modele cu capacitate de incarcare de 6 Kg , cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM si care sunt in clasa energetica A++

Probabil brandul meu prferat dar nu numai a meu, judecand dupa parerile clientilor manifestate pe net in care foarte multi se declara multumiti de aprodusele lor Star-Light este probabil cel mai indragit brand de buget din tara noastra. Au aparut in ultimul timp multi concurnenti ai acestui brand ( ma refer la zona de pret) dar cand vine vorba de calitate , lasa de dorit. Star-Light nu promite multe dar promisiunile pe care ei le fac sunt respectate. Una dintre aceste promisiuni este calitatea buna a produselor lor..

In concluzie  Star-Light WMS-610A++ este un model destul de performant care ofera un raport calitate excelent. Vreau sa va amintesc si ca acest model dispune de o multime de tehnologii menite sa va usureze munca si sa ofere siguranta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *