Star-Light CEC-4218


Star-Light CEC-4218
4.6 (92.31%) 26 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru cuptorul electric Star-Light CEC-4218.  Cuptor Electric Star-Light CEC-4218, putere mare de 1800W, temperatura poate ajunge pana la 230 de grade, volumul interior de 42L iar functii ca Convectie, Timer, Grill, Negru.

Daca ai nevoie de un cuptor electri care nu este incorporabil acest model  Star-Light CEC-4218 este toto de ce aveti nevoie. Functionabilitatea si calitatea de productie nu este deloc diferita fata de un cuptor incorporabil iar manevrabilitatea lui este net superioara , putand cu usurinta sa-l mutati unde va doriti foarte usor.

Capacitatea interioara a acestui cuptor electri Star-Light CEC-4218 este de 42 l , o capacitate suficient de mare pentru majoritatea nevoilor. Vei avea suficient spatiu in interior chiar si pentru o tava de prajitura ( vine in pachet cu o tava care poate fi folosita in multe situatii si cu un gratar  pe care vei putea aseza alte accesorii )

Dimensiunile acestui cantar electric sunt de 58 cm x 40 cm x 37cm. Aceste dimensiuni impreuna cu greutatea redusa ajuta la trasportarea si mutarea lui cu usurinta.

Star-Light CEC-4218 are cateva functii foarte folositoare cum ar fi functia TIMER – care poate opri automat cuptorul dupa o anumita perioada de timp si functia Grill.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru cuptorul Electric Star-Light CEC-4218 aici!!

Star-Light este una din firmele care incearca sa gaseasca de fiecare data solutii de compromis intre costuri si calitate. In general produsele lor au costuri mult mai reduse decat produsele altor producatori si au o calitate buna de productie cu materiale bune si tehnologii noi . Din punctul meu de vedere pentru un cetatean cu venit de 2000 de lei pe luna aceasta marca este mai mult decat potrivita.

In concluzie Star-Light CEC-4218 este unu din cele mai potrivite cuptoare electrice de pe piata avand un pret foarte bun comparativ cu alte modele de la alti producatori, calitatea de fabricare este foarte buna , are un design placut care se va putea integra perfect in orice bucatarie si nu doar in bucatarii, are o putere destul de mare de 1800w care poate cu usurinta sa faca o temperatura interioara de pana la 230 de grade.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *