Televizor Android LED Star-Light 32DM6500


Pentru ca smart, pentru ca android TV , pentru ca HD si pentru ca pret mic.Acestea sunt motivele pentru care as achizitiona acest model Star-Light 32DM6500.

Unu din cele mai indragite modele de televizor din gama celor de la Star-Light si nu numai, avand peste 258 de pareri ale cumparatorilor in general multumiti.

Conectivitate

Imi place sa incep cu conectivitatea in general la televizoarele la care am multe de spus cum este cazul lui DM 6500 . Vine cu 3 porturi HDMI prin care vei putea lega la televizor PlayStation, X-box, playere externe, camere video sau aparate foto. Tot prin aceste porturi vei putea lega chiar si sistemul audio. Avand in vedere ca este un televizor cu Android TV modelul vine si cu conectivitate la internet atat prin clasicul cablu de retea cat si prin Wi-fi Integrat. Ce rost ar fi avut partea de smart implicit Androidul fara o legatura la internet.

Tot la acest capitol vreau sa il laud si cu portul USB care datorita playerului video integrat va fi atat de folositor ( pentru vizionare, filme , muzica sau poze direct de pe hard disk extern sau stick de memorie).

Televizorul Star-Light mai are si clasicele intrari : component. Scart, Minijack, si PC(d-sub 15 pini)

 

Sunet

Din punct de vedere al sunetului televizorul Star-Light 32DM6500 este un televizor stereo  cu doua difuzuare de 8 W fiecare care iti ofera o calitate cat de cat decenta a sunetului dar care poate fi suplimentata cu un sistem audio auxiliar sau cu un sound bar.

Imagine 

Star-Light 32DM6500 are un ecran de 80 cm cu o rezolutie HD ( suficient de mare pentru acest ecran) cu o ratie de 16:9 si tehnologie LED. Luminozitatea ecranului este aproximativ ca la toate modelele marcii de 200 cd/m patrat, timpul de raspuns este de 6.5 ms iar contrastul nativ de 1000:1. Unghiul de vizualizare este unu nemaipomenit de 178 grade.

Design

Ca si design se va putea integra in orice locuinta fie ea moderna sau mai spre clasic, fiind de culoare neagra cu o rama subtire si picioare laterale de sustinere. Aceste picioare se pot inlocui cu un suport de perete pe care il vei putea achizitiona separat.

Tehnologii si functii

Star-Light 32DM6500 fiind un smart TV vreau sa prezint si caracteristicile tehnice care le are:. memorie ram de 1 GB si memorie interna de 8 GB ( memoria in care vei putea instala aplicatii).

Ca si funcii vreau sa amintesc :

  • Progressive scan
  • Sleep timer ( programarea televizorului sa se opreasca singur)
  • Teletext ( daca cineva mai foloseste asta)
  • Picture enhancements

 

 

Vezi cel mai bun pret si mai multe pareri pentru Star-Light 32DM6500 aici!!

 

Chiar daca nu ai auzit pana acuma Star-Light este un brand Romanesc creat de eMAG pentru a satisface cerintele pe care ei le-au observat in indelungata experienta din comertul romanesc de electronice si electrocasnice.

Sunt cele mai multe motive sa cumperi acest televizor daca iti doresti un televizor cu o diagonala de 81 cm. In primul rand pretul care nu are concurenta, alt motiv este sistemul de operare Android pe care cred ca il cunoastem cu totii dar nici la capitole cum ar fi calitatea de productie, garnatie, tehnologii de imagine si de sunet si durabilitate in timp nu sta deloc rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *