Star-Light 32DM3501


Star-Light 32DM3501 este un televizor cu o diagonala a ecranului de 32 ”(81 cm) cu o rezolutie HD de 1366×768 pixeli . Acest model ofera are un pret foarte scazut pe care putini din competitorii sai il au.

Cele mai importante plusuri ale acestui model (Star-Light 32DM3501):

  1. Modelul este de cea mai noua generatie (finalul anului 2019) si dispune de cele mai noi tehnilogii
  2. Slotul CI+ te va scapa de receiverele primite de la operatorul de cablu pentru decodarea programelor tv deci te va scapa si de cabluri suplimentare si chiar telecomanda suplimentara pe care acestea le au.
  3. Modelul vine cu player video integrat deci vei putea sa vizioneze filme direct de pe mediile de stocare externe (HDD-uri externe sau stick-uri de memorie)

Vezi cel mai bun pret si mai multe pareri despre Star-Light 32DM3501 aici!!

Conectivitate

Din punct de vedere al conectivitatii Star-Light 32DM3501 are:

  • USB
  • Jack 3.5mm – obisnuita si nemuritoarea mufa jack destinata castilor audio sau sistemelor audio.
  • SCART – mufa de transfer video – invechita in zilele noastre dar excelenta daca vrem conectare cu dispozitive mai vechi
  • 3 porturi HDMI -pentru conectarea la majoritatea dispozitivelor din zilele noastre ( aparate foto, console de jocuri PlayStation, Xbox, receivere de la operatorii de cablu, tvbox-uri, playere externe, calculatoare si laptopuri, chiar si telefoane cu adaptor special si multe altele)
  • Slot CI+ – slot pentru cartele oferite de operatorii de cablu pentru a scapa de cabluri suplimentare in unele cazuri chiar si de telecomanda suplimentara pentru decodarea canalelor .

Audio

In ceea ce priveste sunetul Star-Light 32DM3501 sta extraordinar acand doua difuzoare de 8 W fiecare. Daca veti folosi acest televizor pentru a asculta melodiile preferate fie ele de pe un stick de memorie sau de pe canalul de muzica nu va va dezamagii avand o rezonanta calitate decenta a sunetului.

Daca insa doriti ceva mai mult puteti cumpara un sistem audio profesional care se poate lega la acest televizor fie prin cablu HDMI fie prin mufa jack 3.5mm.

Ideea editorului

Cu un tvbox achizitionat separat vei putea transforma acest televizor Star-Light 32DM3501 intr-un televizor inteligent la cel mai mic pret.

Concluzia noastra

Modelul Star-Light 32DM3501 este un televizor de buget la care principalul atu este pretul. Televizorul nu sta rau nici la capitolul imagine , sunat sau player video dar nu se poate compara cu modelele superioare la aceste capitole.

Daca iti doresti un televizor de buget Star-Light 32DM3501 poate fi una din alegerile cele mai potrivite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *