Star-Light 32DM3500


Star-Light 32DM3500 este im televizor LED pentru toata lumea. Orice ar trebui sa aiba un televizor decent in casa ca si modelul prezentat in acest articol iar Star-Light a venit cu o solutie de buget redus .

In cateva cuvinte, Star-Light 32DM3500  este un televizor LED cu o diagonala a ecranului de 80 cm cu o rezolutie HD si un unghi de vizibilitate extins ( de 178 grade).

 

Conectivitate

Ca si toate televizoarele moderne Star-Light 32DM3500 din punct de vedere al  conectivitatii vine cu 2 porturi HDMI ( in acest moment sunt cele mai folosite si cele mai apreciate porturi prin care poti lega orice dispozitiv la televizor). Totodata are o intrare USB  care impreuna cu playerul integrat te va scapa de nevoia unui player extern. Tot mai multi din noi folosim cu succes playerul televizorului in viata de zi cu zi.

Tot la acest capitol televizorul mai vine cu un slor de card PCMCIA , minijack pentru casti, intrare Scart (RGB) ( nu stiu daca cineva mai foloseste acest tip de conectivitate) , intrare component si nu in ultimul rand Slor CI+.

Din punct de vedere al conectivitatii se poate compara chiar si cu modele de la alti producatori de cateva ori mai scumpe.

 

Design

Designul televizorului Star-Light este unu modernist, cu o rama subtire de culoare neagra, si cate doua picioare pe fiecare parte pentru o stabilitate sporita. Ca si dimensiuni exterioare el masoara 73 cm latime, 47 cm inaltime si 2 cm adancime.

Imagine

Star-Light 32DM3500 are un ecran de tip LED ( cele mai bune ecrane din anul 2018  din punct de vedere al raportului calitate pret, dar si a consumului de energie) cu o rezolutie HD ( 1366 pixeli x 768 pixeli). Luminozitatea este una decenta de 200 cd/m patrat iar timpul de raspuns este de 8.5 ms.

Acest model are si functie de monitor prin care televizor isi va optimiza automat setarile pentru a nu fi deranjant la ochi.

Sunet

Si din punct de vedere al sunetului sta excelent avand doua difuzoare stereo de 8 W fiecare suficienta chiar si pentru o mica petrecere ( glumesc, dar  cu siguranta sunetul de pe programele muzicale se va auzi bine)

Afla oferta de pret si mai multe pareri pentru televizorul Star-Light 32DM3500 aici!!

 

Star-Light este unu din producatorii mei preferati de electronice si electrocasnice care fac produse de buget din Romania. Acest brand a aparut datorita faptului ca cel mai mare comerciant online din Romania a observat nevoile romanilor si a conceput televizorul potrivit pentru toata lumea. Star-Light produce electronice si electrocasnice de buget redus, care sa aiba o calitate acceptabila si o durabilitate in timp dar toate acestea la cel mai mic pret de pe piata.

In momentul in care o sa-mi renoiesc televizorul cu diagonala de 80 de centimetri voi lua in calcul serios si acest model sau un alt model de la acest producator , datorita pretului, a calitatii aceptabile si a tehnologiilor pe care mi le ofera.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *