TV Star-Ligh 32DM3500


TV Star-Ligh 32DM3500
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru televizor LED Star-Light 32DM3500, cu diagonala de 80 cm si rezolutie  HD.

Star-Light 32DM3500 este un televizor cu o diagonala de 80 de centimetri , cea mai comuna si practica diagonala pretandu-se perfect pentru dormitoare sau camere unui apartament. Televizorul este din gama 2016 , are o rezolutie HD ( cea mai folosita rezolutie in ziua de astazi luad in calcul ca nici un canal din romania nu este transmis la o rezolutie mai buna de atat) . Totodata luminozitatea televizorului este de 200cd/m patrat. Timpul de raspuns este de 8.5 ms . Rezolutia efectiva a ecranului este de 1366x 768 pixeli.

Si in ceea ce priveste sunetul acest model Star-Light 32DM3500 sta excelent , fiind un televizor stereo cu doua difuzoare de 8 W fiecare.

In ceea ce priveste conectivitatea televizorul vine cu :

  • Slot CI+
  • intrare PC
  • USB -care adaugand Playerul de filme integrat vei putea vizona filme direct de pe o unitate usb esterna cum ar fi un HDD extern sau un stick
  • intrare component
  • intrare Scart
  • Minijack casti
  • 2 porturi HDMI
  • Slot pentru card PCMCIA

CEL MAI BUN PRET SI MAI MULTE PARERI PENTRU Star-Light 32DM3500 AICI!!

Dimensiunile exterioare ale acestui model sunt de 73 cm  pe 47 cm pe 2 cm . Greutatea lui este de 5.6 Kg. Tot la acest capitol as vrea sa amintesc de puterea consumata de 55W .

 

Firma Star-light se adreseaza celor care vor un televizor bun de o calitate medie, cu tehnologii relativ noi si toata functionalitatea de care ai nevoie. Aceast brand este deja cunoscut datorita calitatii lui si datorita preturilor scazute atat pe piata din Romania cat si pe alte piete cum ar fi cea Bulgara sau cea Poloneza.

In concluzie acest model de televizor Star-Ligh 32DM3500 cu o diagonala „normala” de 80 de centimetri vine cu o rezolutie HD cu un unghi de vizibilitate de 178 cm . Un alt plus demn de luat in seama cand luam decizia achizitiei acestui model este sclotul CI+ care este foarte util in cazul unui card de la operatorul de cablu (in cazul meu folosesc un card de la RDS care decodeaza canalele si care poate fi folosit cu telecomanda televizorului spre deosebire de alte deviceri care mai vin cu o telecomanda suplimentara)

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *