Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 2


Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607
3.9 (77.14%) 7 votes

Robotul de aspirat Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 iti va aspia si „matura” casa fara probleme. Acest robo-aspirator poate functiona fara probleme pe mai multe tipuri de suprafete.

Incarci Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 timp de maxim 4 ore iar dupa aspiratorul va lucra in locul tau. Aspiratorul este dotat cu senzori si isi va face treaba atat pe suprafete intinse si drepte cat si la colturile incaperii, printre picioarele mesei sau a scaunelor cat si sib mobila daca spatiul ii va permite.

De mult mi-am dorit un asemenea aspirator pentru a avea timpul destinat aspirarii liber, pentru al folosi exact cum imi doresc. In momentul in care Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 este descarcat el va emite un sunet la 60 de secunde pentru al putea gasi cu usurinta . De multe ori acest aspirator o sa ramana fara curent in locuri in care nu-l vei putea vedea cum ar fi in spatele canapelei sau sub dulap.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 aici !!!

Acest roboaspirator nu are sac , are doar un recipient din plastic cu o forma rotunda unde va depozita rezidurile si praful aspirat. Golirea se face foarte simplu scotand acest recipient sferic si golindu-l fara a fi nevoit sa cumperi sac suplimentar. Capacitatea recipientului este de 270 de ml deci o capacitate decenta pentru o casa care nu este in constructii.

FIrma  Dirt Devil  este o firma care se adreseaza in special pietei de aspiratoare si activeaza in acest domeniu de circa 100 de ani. In acest timp si-au dezvoltat in continu produsele atat din punct de vedere tehnologic si al tehnologiilor cu care vin produsele lor cat si din punct de vedere calitativ .

Acest aspirator este foarte potrivit pentru podele cum ar fi : gresia , parchetul, mochetele si covoarele scurte. Intr-un covor gros cu fire lungi cel mai probabil va avea dificultati in deplasare si va ramane „blocat „. Tipul de aspirare este : uscat (adica nu foloseste apa pentru a aspira).

Ca si aspect exterior acest  Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 arata foarte bine si te duce cu gandul in viitor. Este de culoare neagra si are intr-o parte o dunga rosie. Este un robo-aspirator elegant si simplu ducandu-te de fiecare data cu gandul la viitor.

Ca si anatomie de functionare el poate functiona fara problema pana la 60 minute un timp suficient pentru a putea aspira o casa de dimensiuni medii spre mari.

Din punctul meu de vedere aceste robo-aspiratoare sau roboti pentru aspirat sunt o necesitate intr-un viitor nu foarte indepartat. Tot mai multe familii si persoane folosesc acest tip de aspirator atat acasa cat si la sediile firmelor.

In concluzie Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 este un aspirator util care este capabil sa-si faca treaba fara nici un fel de ajutor . Astfel iti va ramane mai mult timp sa petreci cu cei dragi scutinde-te de aspirat.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607