Televizor Sony 55A1


Televizor Sony 55A1
5 (100%) 1 vote

Cel mai bun pret pentru televizorul OLED, Smart Sony 55A1, cu o rezolutie 4K Ultra HD si o diagonala de  138.8 cm,

Daca iti doresti un televizor premium pentru casa sau afacerea ta acest model Sony 55A1 este exect ceea ce ai nevoie. Majoritatea televizoarelor din ziua de astazi se pot mandri cu diagonale mari sau cu rezsolutie 4k Ultra HD dar ce are acest televizor premium de oferit in plus.?!

In primul rand este realizat din  materiale de mult mai buna calitate decat cele ale televizoarelor din zona de mijloc cand vine vorba despre pret. Indiferent daca este espert in televizoare sau nu , vei observa fara indoiala calitatea premium a televizorul Sony imediat ce o sa-l vezi.

Vezi oferta de pret, specificatii tehnice si parerile clientilor pentru Sony 55A1 aici!!

Cand vine vorba despre tehnologii noi acest model Sony vine cu :

CONSTRAST INEGALABIL –

Realitatea este este insufletita de negrul si culorile natule. La capitolul contrast nu poate sa se compare cu alte telivizoare din zona medie de pret pentru ca dispune de o tehnologie foarte performanta si capabila sa faca o imagine spectaculoasa.

INTERNAL DINAMIC RIDICAT 4K – Televizorul 55A1 combine stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat HDR. Prin aceasta tehnologie HDR ,zonele care erau ascunse anterior de umbre acum sunt pline de claritate si de detalii. Vei putea privii altfel un film intunecat ( care are scene preponderent noaptea ) exceperienta pe care alte televizoare nu ti-o vor putea oferii

TRILUMINIS- Cei de la Sony se mandresc de mult cu aceasta tehnologie pe care ei o folosesc de ceva timp. Aceasta iti va oferii culori mai vii si reale  apeland la o paleta de cromatica mult mai larga si reproducand cu fidelitate fiecare umbra si ton de umbra,

TEHNOLOGIA ACOUSTIC SURFACE™ – este o alta tehnologie pe care cei de la Sony o pun la dispozitie pe acest model si care va reda sunetul din intreg ecranul , Datorita acestei tehnologii sunetul se va auzi la un alt nivel si in plus au scapat de spatiul dedicat difuzoarelor standard. Suntetul pe care acest televizor il poate oferii are o putere de iesire de 50 W RMS.

In ceea ce priveste sistemul de operare pe care acest SMART TV Sony il are instalat , este vorba de preacunoscutul Android, sistem de operare care preia monopolul si pe piata televizoarelor din intreaga lume. Daca acuma cativa ani se lupta de la egala la egal cu Tizen sau alte sisteme de operare, acum deja de bucura de sustinerea majoritatii clientilor.

In ceea ce priveste conectivitatea modelul 55A1 vine cu Bloetoorh, Analog audio in , audio out, mufa de retea, Slot CI+, 3 intrari USB pentru a putea conecta medii de stocare externe iar cu ajutorul playerului video si audio integrat te vei putea bucura de vizionare fara alt player extern, intrare video composite si 4 porturi HDMI .

Totodata datorita porturilor USB si a USB HDD Recording acest model este capabil sa inregistreze programul preferat

In concluzie Sony 55A1 este un televizor din zona premium de pret, cu o diagonala de 138 .8 cm , o rezolutie 4K Ultra HD cu HDR care daca ti-l permiti o sa dupa vizionarea unui film la un nivel superior .

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *