Smart Philips, 146 cm, 58PUS6504/12


Cel mai bun pret, specificatii tehnice si pareri pentru televizor LED Smart Philips 58PUS6504/12 cu o rezolutie 4K Ultra HD si o diagonala de 146 cm.

Problemele la partea de smart pe care acest model Philips 58PUS6504/12 se pare ca s-au rezolvat printr-un update la soft deci nu mai aveti nici un motiv sa nu achizitionati acest televizor. Pretul este unu corect diagonala una mare iar rezolutia de top (4kUltra HD). Poti vedea cel mai bun pret aici!!

Philips 58PUS6504/12 este un model cu o diagonala a ecranului de 146 cm suficient de mare chiar si pentur un restaurant sau sala de conferinte dar care poate deservii chiar si un dormitor de 12 mp si pe care il poate transforma intr-o sala de cineva datorita diagonalei dar nu in ultimul rand datorita rezolutiei 4k Ultra HD care va oferii o experienta de neuitat.

Cel mai des vei folosi acest model Philips pentru:

  • Netflix – functioneaza perfect pe acest model iar datorita faptului ca Philips 58PUS6504/12 este un televizor de ultima generatie (la momentul in care scriu articolul ) vei beneficia de suport pentru aceasta aplicatie inca mult timp.
  • Programele HD pe care le vei primii de la operatorul tau de cablu se vor vedea impecabil si te vei putea bucura fara nici un fel de probleme de ele.
  • YouTube – Vei putea reda continut video de pe YouTube atat 4k cat si HDR (functie oferita mai nou de platforma de continut video)

Vezi cel mai bun pret pentru acest model Philips cu diagonala de 146 aici!!

Conectivitate – vine cu 3 porturi HDMI pe care vei putea lega o multime de dispozitive cum ar fi : receiverul primit de la operator, dvd, blueray player, player media extern, aparate foto, telefoane, laptopuri si multe altele. 2 porturi USB care le vei putea folosi atat sa rulezi continut video, audio sau foto dar si pentru a inregistra pe un mediu usb extern emisiunea ta preferata. Pe langa acestea vine si cu sclot CI+ pentru cartela oferita de operatorul de cablu dar si cu mufa jack 3.5mm. Tot la acest capitol tin sa mentionez ca vine cu Wi-fi integrat

Audio – din punct de cedere audio vine cu Dolby Atmos si cu difuzoare de o putere integrala de 20 W. Cei de la Philips au o experienta vasta in ceea ce priveste sunetul dar totodata se mandresc ca sunetul acestui model va suna „glorios si realist”.

Design

Designul este unu modern , cu rama subtire si 4 picioare laterale care ofera o stabilitate buna . Dimensiunile cu stand sunt de 1302 mm x 802 mm x 244.7 mm iar fara stand 1302 mm x 782 mm x 89.8 mm. Greutatea pachetului este de 19.9 kg deci la achizitie ar fi bine sa ai ajutor.

Consumul elergetic

Philips 58PUS6504/12 este un televizor apropiat cu mediu inconjurator avand clasa energetica A+ . Acesta consuma 72W iau consumul anual de energie este de 106 kWh

Concluzia mea

In ciuda problemelor pe care acest model le-a avut la lansare (conectarea la serverul Philips) aceste probleme au fost rezolvate de cei de la Philips cu un update la soft.

Concluzia mea esta ca modelul Philips 58PUS6504/12 merita cei 2100 lei (pretul la finalul anului 2019) atat datorita diagonalei de 146 cm cat si datorita sunetului impecabil , aplicatiilor (Netflix si Youtube) dar si rezolutiei 4 K Ultra HD cu HDR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *