Imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026, A4


Imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026, A4
5 (100%) 3 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026, A4. Aceasta este una din cele mai potrivite imprimante daca ai nevoie sa listezi alb/negru , si doresti sa ai un cost mic pentru fiecare pagina listata. Acest model de la Samsung listeaza cu ajoturul tehnologiei laser  pe hartie A4.

Acest model Imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026 listeaza o multime de formate adica: Hartie A4 , Hartie  A5 ( jumatate dintr-o foaie A4) , Letter, Legal, Executive, Folio Oficio, B5 (ISO), B5 JIS, Envelope monarch, Envelope COM10, Envelope DL si Envelope C5.

Aceasta imprimanta Samsung SL-M2026 functioneaza perfect cu tonerul : Toner Samsung MLT-D111S care costa in jur de 220 de lei si este capabil sa listeze in jur de 1000 de pagini. Deci costul mediu pe pagina listata este de 0.22 lei pe pagina. Aceasta este una din solutiile originale dar cu siguranta sunt si solutii mai ieftine pentru tonere cu care vei putea lista si mult mai ieftin dar probabil nu la fel de calitativ. O alta solutie pe care o folosesc si eu, este reincarcarea tonerurilor. Sunt firme specializate in asta care ti-ar putea incarca vechiul toner cu o suma in jur de 30 de lei.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru imprimanta Samsung SL-M2026 aici !!

Samsung SL-M2026 are doua functii de baza , una din ele este de imprimare iar cea de-a doua este functia de copiator cuc are acest model vine . Ca si copiator are o viteza de 20 cpm . Aceeasi viteza este si pentru partea de imprimare. Aceasta imprimanta fiind capabila sa listeze 20 de pagini , deci fiecare pagina este lista la cate 3 secunde.

Capacitatea memoriei pentru aceasta imprimanta Samsung SL-M2026 este de 8mb. Aceasta memorie este foarte importanta cand vine vorba de o imprimanta care o folosesti in fiecare zi. Daca trimiti la listat sa zicem un pdf cu o dimensiune de 10 mb acesta s-ar bloca. Dar acest lucru este destul de rar intalnit si in majoritatea cazurilor dimersiunile documentelor sunt sub aceasta valoare de 8 mb. La acest capitol acest model Samsung sta excelent majoritatea imprimantelor de pe piata avand memorie de doar 4 mb.

In concluzie Samsung SL-M2026 este o imprimanta perfecta pentru uzul de zi cu zi iar costurile pe fiecare foaie listata sunt destul de scazute. Pe langa aceasta are o viteza de printare si copiere destul de buna pentru rutina de zi cu zi de 20 de pagini pe secunda. Recomand cu caldura acest model acelora care listeaza pana in 100 de pagini pe zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *