Sharp 40BF2E


Ecran si design

Ecranul lui Sharp 40BF2E este de tip FULL HD cu o diagonala de 102 cm . Aceasta diagonala va fi suficienta pentru o camera de hotel, un dormitor sau chiar si o sufragerie sau un bar de dimensiuni mai mici. Totodata tehnologia ecranului este LED ceea ce duce la o iluminare corecta si un consum mic de energie .

Tot la acest capitol televizorul arata modern cu o rama subtire de culoare neagra si picioare laterale care ii ofera stabilitate sportita. Din punct de vedere al dimensiunilor modelul Sharp are 91,11 cm x 57,48 cm x 19,9 cm (dimensiuni care includ standul). La dimensiunile fara stand putem scadea din adancime 12 cm si din inaltime in jur de 40 cm. Greutatea televizorului este de 10.6 kg.

Conectivitate

In ceea ce priveste conectivitatea „robustul” Sharp 40BF2E nu sta rau deloc si vine cu :

  • Jack 3.5 mm pentru iesire de casti sau chiar se poate lega la un sistem de sunet prin aceasta iesire
  • SCART – o mufa mai putin folosita in zilele noastre dar bine de avut pentru conectivitatea cu dispozitive mai vechi
  • 3 mufe HDMI excelente pentru conectarea la acest televizor a oricarui dispozitiv din zilele noastre. Prin cablu HDMI se poate transfera si semnalul full HD fara nici un fel de problema.
  • Composite IN
  • CI+ Slot – slot pentru cartele operatorilor de cablu . Pentru a evita legarea la televizor a unui receiver de la operator, unii operatori (aici includem RDS RCS) ofera clientilor cartele care intra in acest slot care permit vizionarea programelor platite ca HBO .
  • Component input
  • Doua sloturi USB.

Vezi cel mai bun pret, specificatii si pareri despre televizorul Sharp 40BF2E aici!!

Firma Sharp este unu din cei mai importanti producatori de televizoare la nivel global dar in special in statele unite ale americii unde aceast brand se bucura de o popularitate iesita din comun. Aceast producator la fel ca si Sony este de origine din Japonia fondata in 1912 (deci o companie cu istorie).

Concluzie

De ce NU as cumpara acest model? si care este modelul pe care l-as cumpara?

Nu as cumpara acest televizor Sharp 40BF2E pentru ca nu este unu de tip inteligent dar sunt o multime de cazuri in care nu este nevoie de un televizor smart.

Alt model pe care l-as cumpara la acest pret poti vedea aici!!

De ce as cumpara acest model Sharp 40BF2E?

Pentru ca este un model simplu dar functional care ofera o rezolutie full HD , ofera conectivitatea forte buna (3 mufe HDMI si 2 mufe USB si nu in ultimul timp slot CI+) si un pret scazut. Acestea sunt motivele pentru care as cumpara acest model Sharp 40BF2E.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *