Aparat de gatit cu aburi si blender Philips-AVENT SCF870/22


Aparat de gatit cu aburi si blender Philips-AVENT SCF870/22
4.7 (94.67%) 15 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Philips-AVENT SCF870/22 .Este unu din cele mai performante aparate de gatit cu aburi cu blender inclus de pe piata.

Probabil cel mai performant aparat de gatit cu aburi cu blender inclus de pe piata , isi va face sarcinile foarte bine rezistand in timp iar ergonomia este la ea acasa.

Tot procesul de gatire a unei hrane foarte sanatoase devine de acuma distractie. Vei adauga legume, fructe, peste sau carne in aparat iar acestea se vor gati foarte sanatos cu ajutorul aburului. Dupa ce acestea sunt gata gatite vei intoarce aparatul invers ( cu susul in jos ) si vei folosi functia de blender pentru a le transforma intr-o pasta.  Acest tip de gatire va ajuta la pastrarea nutrientilor si a vitaminelor din alimente . Copilul tau se va bucura de o mancare foarte sanatoasa facuta acasa fara nici un fel de efort. Din punctul meu de vedere acest aparat merita toti banii

Pachetul cu care Philips-AVENT SCF870/22 vine include si o spatula, un pahar gradat foarte necesar pentru a putea pastra masurile si o carte cu retete foarte utila in prepararea pireurilor si pastelor foarte fine.

Philips-AVENT SCF870/22 este un aparat care functioneaza la priza (220W-240 W) . Dimensiuni produs: 16,50 cm (baza rotunda) 30,8 (inaltime) cm iar greutatea lui este de 2 Kg

 

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru aparatul de gatit cu aburi si blender Philips-AVENT SCF870/22 aici!!

In scurt timp voi fi un proaspat tatic care vrea tot ce-i mai bun pentru copilul meu de aceea vreau sa cumpar unu din cele mai performante aparate de gatit cu aburi ( in cazul asta) de pe piata. Din informatiile pe care le am eu acest aparat Philips AVENT este cel mai performant , rezistent si inovator de pe piata si deja a impresionat prin calitatile sale majoritatea cumparatorilor. Pe langa acest aparat de gatit cu aburi si blender am mai achizitionat de la acest brand (probabil cel mai bun brand pentru copii care se comercializeaza in Romania) si Pompa de san ( cred ca cea mai buna alegere de pe piata in ceea ce priveste pompele de san manuale) , Biberon Philips-AVENT SCF693/17 si suzete de la acelasi magazin online.

Philips AVENT este probabil cel mai bun producator de produse pentru bebelusi din lume. Din marii producatori de electronice si electrocasnice din lume ( Sony, LG, Panasonic, Samsung, Sharp) doar Philips prin divizia AVENT a acaparat aceasta piata. Se pricep de minune sa faca produse pentru bebelusi atat prin tehnologiile noi cu care vine in fiecare an cat si prin calitatea produselor lor care ramane in top de foarte multi ani.

Philips-AVENT SCF870/22 este probabil cel mai performant aparat de gatit cu aburi si blender inclus de pe piata care se remarca atat prin calitatea sa premium si net superioara celorlalte produse cat si datorita tehnologiilor noi dar nu in ultimul rand durabile in timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *