Scaun auto 2Drive SAG-12, 0 – 18 Kg, Negru


Scaun auto 2Drive SAG-12, 0 – 18 Kg, Negru
4.5 (90%) 2 votes

Cel mai bun pret, specificatii tehnice si pareri despre scaunul auto cu ISOFIX 2Drive SAG-24S, 9 – 36 Kg.

Siguranta copilului tau este cea mai importanta de aceea este foarte important un scaun auto in timp ce mergeti cu masina. Foarte multa ignora acest aspect care nu este deloc de neglijat.

2Drive SAG-12 este un scaun auto cu IZOFIX care este recomandat pana la 36 de kg, greutate pana la care copilul tau ar trebui sa stea intr-un asemenea scaun

Ce este IZOFIX-ul?  Este un sistem de prindere al scuanului pentru masinile dotate cu cleme de prindere ( de obicei masinile dupa 2005 au acest sistem ) si care garanteaza o siguranta cu mult sportita fata de clasicele scaune de masina cu prindere in centura de siguranta. Nici nu va pot cere sa va imaginati in timpul unui impact mai zdravan ce se intampla cu un scaun prins cu centura de siguranta, in schimb cele prinse cu izofix vor sta neclintite. Toto producatorii auto recomanda aceasta prindere si de multa vreme isi pregatesc masinile pentru acest sistem .

 

Afla cel mai bun pret pentru scaunul auto cu ISOFIX 2Drive SAG-24S, 9 – 36 Kg aici!

Acest model 2Drive SAG-12  se supune standardelor ECE R44/04 in meterie de siguranta. Totodata el este potrivit pentru bebelusi de la 9 kg pana la 36 kg oferind un confort crescut.

Eu personal am un scaun auto cu prindere izofix de care sunt foarte multumit. Atat din punct de vedere a sigurantei sporite pe care acesta il ofera „minunii mele de copil” cat si din punct de vedere al usurintei cu care acesta se pune sau se scoate din masina. Este mult mai usor de pus un scaun cu izofix intr-o baza izofix decat prinderea lui cu centura de siguranta.

 

2Drive este o marca din ce in ce mai cunoscuta pe piata noastra datorita gamei largi de produse pe care acestia le comercializeaza. Ei au in gama de produse : scutere electrice, Hoverboard-uri, camere auto , scaune de masina si multe altele.

In concluzie 2Drive SAG-12 este un scaun potrivit atat pentru fetite cat si pentru baietei cu o greutate intre 9 si 36 de kg cu un pret foarte bun pentru un scaun cu izofix comod.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *