Samsung WW70J3283KW


Samsung WW70J3283KW
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat Samsung WW70J3283KW, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, o viteza de stoarcere prin centrifugare de 1200 rpm si clasa energetica A+++

Ca si functie la acest model as vrea sa amintesc functia de blocare a interfetei , mai vine cu sistem de detectare a spumei ( foarte performant in cazul sistemului produs de Samsung), Programare intarziata ( vei putea programa masina sa porneasca dupa o anumita perioada de timp, Incalzitor ceramic si clatire suplimentara

Ca si programe de spalare pe care acest model Samsung WW70J3283KW le are configurate vreau sa amintesc:

  • Program pentru tesaturile din lana
  • Program pentru tesaturile din bumbac
  • Program pentru tesaturile din Jeans ( blogi )
  • Program de prespalare – in cazurile in care situatia o impune
  • Program pentru echipamentul sporrtiv care de foarte multe ori este sintetic si patat cu iarba de exemplu.,
  • Program Baby Care – un program foarte indragit de mamici si tatici care tin la siguranta copilului lor si doresc o clatire suplimentara.
  • Program pentru tesaturi sintetice
  • Program dedicat pentru tesaturile de culoare inchisa

Samsung WW70J3283KW cantareste 61 kg. Dimensiunile ei exterioare sunt de 55cm adancime. 60 cm latime si 85 cm inaltime. Analizand acesti parametri pot spune ca modelul acesta are o greutate undeva la media masinilor de spalat care se comercializeaza in Romania di corespunde cu o masina „clasica” in ceea ce priveste dimensiunile exterioare.

Cel mai bun pret si alte pareri despre masina de spalat automata Samsung WW70J3283KW aici!!

Samsung este un producator care pune foarte multa baza pe eficienta energetica fie ca este vorba de masini de spalat, aspiratoare, masini de spalat vase sau alte electrocasnice pe care ei le produc. Si acest model Samsung WW70J3283KW respecta aceasta politica aflandu-se in clasa energetica A+++ si avand un consum de energie anual de 174 kW/h. Acest consum este calculat in functie de cativa parametri standard si reflecta consumul in comparatie cu alte masini de spalat de la acelasi producator sau de la alti producatori.

O masina de spalat din zona medie. Pentru 1200-1300 de lei vei primi o masina cu capacitate de incarcare de 7 Kg , cu 1200 rpm si care se afla in clasa energetica A+++.

Cel mai mare producator de electronice si electrocasnice din Coreea de sud si probabil si de pe glob. Samsung s-a remarcat de-a lungul multor ani prin fabricarea de produse electronice si electrocasnice cu o calitate ridicata si o multime de tehnologii noi. Aceasta companie investeste anual o parte insemnata a bugetului in departamentul de dezvoltare si cercetare. Aceasta companie investeste anual o mare parte din profit in dezvoltare si creare de tehnologii noi.

In concluzie Samsung WW70J3283KW este un model din clasa de mijloc cu un pret din zona medie, ofera o calitate ridicata in comparatie cu alti producatori si o multime de functii si tehnologii noi. As alege acest model pentru tehnologiile testate deja de producator pe o multime de modele si pentru anduranta pe care o poate oferii aceasta masina de spalat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *