Samsung HT-J4550


Samsung HT-J4550
4.6 (92.73%) 11 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru Samsung HT-J4550.Home Cinema Samsung HT-J4550, Blu Ray, 5.1, 3D, 500W

            Samsung Ht-J4550 reprezinta cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitionarea unui sistem surround de calitatate. Daca esti in cautarea unui astfel de sistem voi incerca sa va aduc la cunostinta calitatile acestui Sistem Home Cinema Samsung HT-J4550.

            Fiind cel mai cunoscut producator de electronice si electrocasnice din intreaga lume, brandul Samsung este alegerea facuta de majoritatea persoanelor care doresc sa achizitioneze astfel de produse. De aceea, acest sistem este cel mai vandut din aceasta categorie. Raportul calitate/pret este foarte bun.

           Acum cand tehnologiile in domeniul redarii imaginilor au ajuns la o calitate exceptionala  (tehnologie 3D, 4K ) si pe care oamenii le achizitioneaza pentru imagini cat mai clare, totodata isi doresc ca si calitatea sunetului sa fie pe masura. De aceea, un sistem surround iti poate satisface aceasta nevoie.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru home-cinema-ul Samsung HT-J4550 aici!!

        Acest sistem Home Cinema Samsung HT-J4550 contine 4 boxe turn de dimensiuni numai bune de potrivit in fiecare colt al camerei in care il vei folosi. Pe langa subwoofer si difuzorul central, acest sistem contine un Player 3D Blu Ray. Din punctul meu de vedere pentru ca acest sistem poate reda Blu Ray ii aduce un plus de calitate fata de alte sisteme care se opresc la Cd/Dvd.

        Sistemul mai contine si tehnologia Bluetooth prin intermediul caruia se pot conecta telefoanele, tabletele si pot reda imagini videoe de pe acestea fara a mai folosi cablu pentru a conecta dispozitivele.

      In ceea ce priveste puterea, si la acest capitol sistemul Home Cinema Samsung HT-J4550, poate ajunge la 500W, putere pe care intr-o camera a casei sau a apartamentului este foarte posibil sa nu o folosesti la maxim.

    Un plus al acestui sistem il reprezinta Player-ul Blu Ray care permite conectarea la internet prin port ethernet. Alte moduri de conectivitate care le contine sistemul si sunt amplasate in spatele Player-ului sunt : HDMI, USB 2.0, Audio Optic in si Audio.

In concluzie, daca esti in cautarea unui sistem care sa te faca sa te simti ca intr-un cinematograf in confortul casei tale cand doresti vizionarea unui film sau de ce nu, muzica care iti place,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *