Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD


Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD
4.4 (87.6%) 50 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru televizorul QLED Smart Samsung 49Q7F cu o diagonala de  123 cm si rezolutie  4K Ultra HD. Citeste in continuare pentru a vedea mai multe specificatii si pareri pentru acest televizor.

Samsung 49Q7F este unul din cele mai bune televizoare de pe piata romaneasca imbinand calitatea ridicata de fabricare cu ecranul curbat capabil sa ofere o senzatie de neegalat in lumea televizoarelor iar cu ajutorul tehnologiei QLED vei avea parte de o imagine cu mult imbunatatita fata de alte tipuri de ecran. Aceasta tehnologie foloseste si un motor de imagine Q Engine mult mai rapid si mai performant fata de alte motoare folosite pana acum.

Oferta de pret si date tehnice pentru televizorul Samsung 49Q7F aici!!

Fata de alte modele de televizoare , QLED-ul  Smart Samsung 49Q7F  arata incredibil de bine chiar si din partea din spate, deci nu vei mai fi nevoit sa il plasezi cu spatele la perete .

Datorita tehnologiei  Q Viewing Angle acest model Samsung este capabil sa ofere aceleasi culori indiferent de unghiul din care il privesti. Fata de alte televizoare care afiseaza culorile reale doar daca il vei privi exact din fata acest televizor va oferii aceasi paleta de culori din toate unghiurile.

Samsung este probabil cel mai cunoscut producator de televizoare din lume , iar produsele sale se remarca atat prin pret accesibil ( nu ma refer aici la acest model care este varful tehnologic al celor de la Samsung) cat si prin calitatea de fabricare buna si tehnologiile noi si inovatoare prezente pe majoritatea produselor sale. Samsung se remarca nu doar pe piata televizoarelor dar si pe multe alte piete cum este cea a telefoanelor mobile inteligente, piata electrocasnicelor (masini de spalat foarte bune, frigidere si aparate frigorifice si multe altele) .

In concluzie  televizorul QLED Smart Samsung 49Q7F este un televizor cu o diagonala destul de mare , cu o densitate de pixeli pe centimetru foarte buna care iti va reda imagini la rezolutie 4k Ultra HD dar totodata capabil sa foloseeasca si tehnologia HDR. Daca dispui de asemenea buget pentru achizitionarea unui televizor ,  Samsung 49Q7F  este una din solutiile perfecte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *