Televizor QLED Smart Samsung, 163 cm, 65Q7F, 4K Ultra HD


Oferta de pret, pareri si specificatii tehnice pentru televizorul QLED Smart Samsung 65Q7F cu o diagonala de  163 cm si rezolutie  4K Ultra HD. Citeste in continuare pentru a vedea mai multe specificatii si pareri pentru acest televizor.

Samsung 65Q7F este un televizor care arata incredibil de bine cu o diagonala imensa de 163 cm ( suficient de mare chiar si pentru un restaurant sau o sala de conferinta) care dezvolta o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Aceasta rezolutie cu ajutorul ecranului QLED va oferi o experienta de vizionare spectaculoasa

Din punct de vedere al conectivitatii vreau sa scot in evidenta in primul rand faptul ca acest televizor iti va oferi posibilitatea sa controlezi toate device-urile conectate la el printr-o mufa HDMI. Conectarea lor se va face foarte rapid iar televizorul va identifica inclusiv numele lor. Tot pe partea de conectivitate cele mai de folos mufe sunt cele 3 intrari USB si cele 4 mufe HDMI. Un asemenea televizor vine si cu o mufa optica pentru a-ti oferi posibilitatea legarii unui sistem de sunet performant.

Cateva din functiile si tehnologiile cu care Samsung 65Q7F vine insotit : Q Display, Panel 10 bit , Ultra black,  Q Engine,  Precision Black Pro,  Auto Depth Enhancer , Auto Motion Plus HDR (High Dynamic Range),  Micro Dimming,  Q Viewing Angle,  Film Mode,  Peak Illuminator Pro,  PQI 3100 ( este un indicator de performanta facut pentru televizoarele Samsung care reflecta calitatea televizorului de la rezolutie, timp de raspuns si multe alte variabile luate in seama pentru  calcularea lui)  Supreme UHD Dimming, Contrast Enhancer , Q Color , Peak Illuminator. Cat vine vorba despre standardul PQI acest televizor este sus de tot in comparatie cu alte televizoare de la Samsung ( un televizor normal care costa 3000 de lei in acest moment are PQI cuprins intre 400l si 1300 ).

Oferta de pret si date tehnice pentru televizorul Samsung 65Q7F aici!!

Samsung este cel mai mare producator de televizoare la nivel mondial remarcandu-se atat prin preturi scazute cat si prin calitatea ridicata a produselor sale. Materialele folosite de cei de la Samsung la fabricare sunt special alese pentru a imbina costurile scazute cu aplicabilitatea fiecarei piese. Intr-o discutie cu un reprezentant Sony am inteles de ce produsele celor de la Sony au un pret mai ridicat. Acest reprezentant scotea in evidenta ca televizoarele lor au partea din spate din metal in schimb Samsung foloseste plastic. Acest aspect din punctul meu de vedere este o risipa de bani care se reflecta si in pretul final al produsului ( cine are nevoie ca partea din spate sa fie facuta dintr-un material mai „rezistent” , in primul rand acea parte va fi probabil mai protejata doar in timpul transportului si eu personal nu mi-am cumparat nici un televizor care sa fie „bun” pentru transport). Deci firma Samsung foloseste materialele care se potrivesc fiecarei componenta avand in vedere  pretul de productie dar nu in ultimul rand scopul televizoarelor sale.

In concluzie Samsung 65Q7F este un televizor de dimensiuni mari avand o diagonala de 163 de cm (tocmai aparut in  Romania in momentul in care eu scriu acest articol) cu o tehnologie noua a ecranului QLED sau QD LED care se doreste, depasind cu mult tehnologia OLED (folosita in general de televizoarele LG). Pretul televizorului reflecta performanta lui deci daca dispui de asemenea buget alocat unui televizor cu siguranta acest model este o alegere potrivita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *