Samsung 55NU8079


Televizorul Led Samsung 55NU8079 este tot ceea ce iti poti dorii de la un televizor ( in cazul in care esti un om din patura sociala de mijloc) . Diagonala suficient de mare si rezolutia sa 4k Ultra HD il fac sa fie in topul televizoarelor din aceasta categorie. O sa scriu mai multe despre Samsung 55NU8079 in continuare , atat informatii legate de pret  cat si specificatii tehnice si tehnologii cu care acest model vine pe piata.

Samsung 55NU8079 este un televizor de generatia noua (gen8) care vine sa intampine toate nevoile unui utilizator pretentios in ceea ce priveste imaginea.

Conectivitate

Samsunt 55NU8079 din punct de vedere al conectivitatii are :

 • 2 intrari USB
 • o intrare optica ( foarte folositoare pentru a transfera sunetul la cea mai buna calitate catre un sistem de sunet extern)
 • 4 porturi HDMI ( foarte folositoare in ziua de astazi)
 • Slot de card PCMCIA

Ecran 

Samsung 55NU8079 are un ecran cu o diagonala de 138 cm suficient de mare chiar si pentur restaurante si baruri unde se va vedea foarte bine, are o rezolutie 4K Ultra HD de 3840 pixeli x 2160 pixeli.

PQI 2600 este un indicator de performanta in ceea ce priveste televizoarele Samsung pentru a putea sa se compare intre ele la nivel de imagine. Acest 2600 reflecta o imagine spectaculoasa in comparatie cu alte modele care au PQI 800 sau 1100.

Functii si tehnologii pe care Samsung 55NU8079 ti le ofera:

HDR

Ce este aceasta tehnologie si de ce multa lume spune ca este cel mai mare salt tehnologic in domeniul televizoarelor de la intrarea pe piata a televizoarelor HD.

HDR ofera fata de televizoarele clasice o gama larga de niveluri de stralucitr care iti permit sa vezi clar chiar si cele mai stralucitoare si intunecate scene. Vezi in imaginea de mai jos diferenta dintre un televizor conventional si unu cu HDR. Pe langa functia clasica de HDR acest model vine cu HDR 10 + care optimizeaza fiecare scena pentru o expresie HDR remarcabila. Fiecare din frame-urile afisate de televizor sunt transformate in parte datorita procesorului foarte potent cu care acest model vine.

Sunet

Ca si sunet televizorul are 2 difuzoare plus unu de bass care pot scoate 40 W. Din moment ce te gandesti sa iti achizitionezi acest televizor iti recomand si un sistem audio de mai buna calitate pe care il vei putea conecta la televizor fie prin cablu optic fie prin cablu HDMI . Tot la capitolul sunet vreau sa accentuez sistemul Bluetooth Audio, Dolby Digital Plus si Multiroom Link.

 

Vezi oferta de pret pentru televizorul 4k Ultra HD Samsung 55NU8079 aici!!

Alte caracteristeristici si functii :

 • Auto Motion Plus
 • Contrast Enhance
 • Dynamic Crystal Color
 • Film Mode
 • HDR 10 +
 • HDR 1000
 • HLG
 • Supreme UHD Dimming
 • Ultra Slim Array
 • Wide viewing angle

Ca si brand Samsung nu are nevoie de prezentare si este unu din cei mai mari prodacatori de electronice si electrocasnice la nivel mondial. De la piete pe care le domina cum sunt cele de televizoare sau telefoane el este prezent peste tot.

In concluzie daca iti doresti un televizor de top din oferta celor de la Samsunt ,55NU8079 este undeva sus , acest lucru fiind spus chiar si de producator prin indicatorul lor de performanta ( PQI 2600). Daca iti doresti cel mai accesibil televizor cu diagonala de 138 nu acesta este modelul potrivit si poti vedea mai multe variante aici!  . Samsunt ,55NU8079 este un model de televizor care se adreseaza celor care vor o imagine atat de buna incat putine televizoare de pe piata sunt capabile sa o redea,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *