Samsung RS68N8650S9/EF


Side by side Samsung RS68N8650S9/EF, cu o capacitate de 608 l, Clasa energetica A+, No Frost, Twin Cooling Plus, Compresor Digital Inverter, Display intern, Dispenser apa si gheata, Iluminare LED, H 178 cm, Inox

Vezi cel mai bun pret ai frigiderului side by side Samsung RS68N8650S9/EF

Avantaje si dezavantaje ale lui Samsung RS68N8650S9/EF

(Dezavantaj) – Clasa energetica doar A +

(Avantaj) – Dozator de apa in usa

(Avantaj) – Tehnologie NoFrost

(Avantaj) – Designul impresionant

Tehnologii si functii ale combinei frigorifice Side by side Samsung RS68N8650S9/EF

  • Twin Cooling Plus – aceasta functie optimizeaza temperatura si umiditatea din frigider si congelator, pastrand alimentele mai bine si protejandu-le aroma, prevenind amestecarea mirosurilor. Aceastea sunt posibile datorita fluxurilor separate de aer pentru fiecare compartiment in parte
  • Digital Inverter – Datorita acestei functii combina frigorifica Samsung pastreaza prospetimea, aroma si textura alimentelor pentru mai mult timp.  Aceasta tehnologie simte temperatuta de afara si controleaza temperatura interioara intr-un mod precis pentru a pastra alimentele la parametri optimi. Racitoarele independente din fiecare compartiment racesc fiecare colt in mod egal. Izolatia avansata reduce orice fluctuatie, indiferent de cat de cald sau rece este afara.
  • Iluminare LED – iluminarea cu tehnologie led eficientizeaza consumul de energie electrica si totodata ofera o vizibilitate sporita in interior.
  • WiFi Dongle
  • Dozator si ecran- Dozatorul minimalist si ecranul ascuns complimenteaza designul contemporan al frigiderului Samsung. Dozatorul este integrat perfect in usa, astfel incat poti obtine usor apa rece sau gheata. Celelalte comenzi sunt ascunse discret in interior, dar sunt usor accesibile.
  • No Frost – Functia nofrost asigurara racirea alimentelor doar cu aer rece impiedicand formarea ghetii si pastrand alimentele proaspete mult mai mult timp fata de tehnologia conventionala de racire
  • Nivel de zgomot de doar 39 dB – Este un nivel de sunet emis foarte scazut deci nu te va deranja chiar daca vrei sa dormi in acceasi incapere cu ea.
  • Functie de congelare rapida
  • Functie de racire rapida
  • Semnalizare audio pentru usa deschisa. Atunci cand vei uita usa combinei frigorifice deschisa aceasta va emite semnale audio pentru a te instinta. Aceasta functie mie personal mi-a folosit de o multime de ori.

Vezi cel mai bun pret ai frigiderului side by side Samsung RS68N8650S9/EF

Samsung

Unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume nu doar in tara noastra , Samsung uimeste la fiecare produs prin calitatea produselor sale. De la episodul cu Note in care probabil nu a testat suficient produsul Samsung pune un accent deosebit testarii tehnologiilor noi inainte sa le pune pe produsele sale. Samsung este unu din cei mai de incredere producatori de electrocasnice de pe piata fie este vorba de masini de spalat, frigidere , uscatoare de rufe sau cuptoare cu microunde.

Vezi cel mai bun pret ai frigiderului side by side Samsung RS68N8650S9/EF

Compartimentarea combinei frigorifice side by side Samsung RS68N8650S9/EF este excelenta. In partea stanga este compartimentul congelatorului iar in partea dreapta cel al frigiderului

Dimensiunile acestei combine frigorifice de 608 l capacitate neta sunt de 1.78 m inaltime 71.6 cm adancime si 91.2 cm latime iar greutatea este de 124 kg.

Concluzie despre Samsung RS68N8650S9/EF

Este o combina frigorifica side by side din clasa premium cu o multime de tehnologii noi , o capacitate mare de 608 l impartita in tre frigiderul de 398l de pe partea dreapta si zona de congelator de 210 l de pe partea stanga care poate convinge prin calitatea de productie ridicata , prin tehnologia NoFrost si Twin Cooling Plus dar si datorita clasei energetice din care face parte.

Alte frigidere side by side concurente pentru Samsung RS68N8650S9/EF

Side by Side Teka RLF 74925 SS – Un frigider side by side sin gama premium cu o capacitate totala de 490 l , clasa energetica A++ , full No Fros , dispersor de apa si gheta. In comparatie cu Samsung RS68N8650S9/EF acesta este mai eficient energetic fiind in clasa de eficienta energetica A++ iar modelul Samsung doar A+ si beneficiaza de tehnologia NoFrost atat in compartimentul frigiderului cat si in cel al congelatorului! Poti vedea pretul pentru Side by Side Teka RLF 74925 SS aici!!

Side by side Heinner HSBS-428NFX+ – are o capacitate mai mica de doar 428 l , clasa energetica A+ si are tehnologie NoFrost. Pretul este mai putin de jumatate fata de produsul nostru . Poti vedea pretul pentru Side by side Heinner HSBS-428NFX+ aici!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *