Samsung RS7667FHCSL


Samsung RS7667FHCSL
5 (100%) 1 vote

O combina frogorifica side-by-side eleganta cu un rafinament al designului exterior nemaintalnit cu un volum de depozitare brut de 545 l si foarte eficienta energetic fiind in clasa energetica A

Daca iti doresti un frigider side-by-side care sa arate impunator dar totodata elegant , cu un consum energetic scazut , capacitate mare iar bugetul alocat pentru asta nu primeaza in fata calitatii si a inovatiei Samsung RS7667FHCSL  este ideal pentru tine.

vezi

Samsung RS7667FHCSL  este o combina frigorifica side-by-side care ii va da un plus de valoare bucatariei tale. Daca ai o bucatarie moderna cu o mobila cu stil aceasta combina frigorifica se va incadra perfect. Din punct de vedere al spatiului de depozitare sta foarte bine avand un volum brut total de 545 l impartit intre partea de frigider si partea de congelator. Congelatorul are 184 l iar partea de frigider are 361 l.

samsung-side-by-side

Ca si functii principale pentru care merita sa achizitionati acest frigider Samsung as vrea sa amintesc de Sistemul Twin Cooling Plus®  . Aceast frigider este unul NoFrost deci va racii cu aer rece fara sa faca sau sa foloseasca gheata. Aceasta tehnologie folosita deja de cativa ani cu succes face ca mancarea ta sa fie mai mult timp proaspata . Sistemul de care spuneam la inceputul acestui paragraf  :”Twin Cooling Plus”  foloseste de fapt doua fluxuri diferite de aer pentru a racii separat partea de frigider si partea de congelator , fiind separat controlat si monitorizata temperatura si viteza fluxului de aer. Un alt avantaj al acestei tehnologii este ca mirosul de ceapa depozitata in frigider sa nu ajunga in congelator de exemplu.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Samsung RS7667FHCSL aici!!

Un alt avantaj important este display-ul de pe usa care pe langa ca ii ofera un aer mai moder si se incadreaza perfect in partea frontala a aparatului frigorific iti va oferii o multime de informatii utile .Acesta va afisa temperatura interioara pentru ambele compartimente ( cel de frigider si cel de congelator) si te va atentiona atunci cand vei fi nevoit sa schimbi filtrul.

Samsung RS7667FHCSL este un frigider side-by-side facut in culoarea inoxului iar dimensiunile sale exterioare sunt: 178.9 x 91.2 x 71.2 cm.

Iluminarea interioara este asigurata de becuri LED iar amplasarea lor nu este pe partea superioara  ci in partea din spate de sus pana jos. In acest fel iluminarea tuturor produselor este mai accentuata iar produsele sunt uniform iluminate, nu doar cele de sus.

Modul de vacanta este o functie pe care multe frigidere le are si care se activeaza in momentul in care pleci in vacanta. Scopul ei este de a porni racirea mai rar pentru ca frigiderul presupune ca nu vei deschide usa iar caldura nu va patrunde inauntru. In acest mod vei putea face economie la energie electrica.

 

vezi

In concluzie Samsung RS7667FHCSL  este una din cele mai dorite combine frigorifice de pe piata la momentul la care scriu acest articol. Atat prin calitatea ridicata de constructie garantata de cei de la Samsung care demonstreaza de multi ani in constructia de electronice si electrocasnice ca atat inovarea cat si durabilitatea produselor sale este pe primul loc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *