iRobot Roomba 782 1


iRobot Roomba 782
5 (100%) 3 votes

Un robot aspirator perfect pentru a putea sa ai mai mult timp pentru familia ta sau sa-ti petreci timpul cu cei dragi ca pana la urma asta este cel mai important. Acest robot de aspirat va putea sa iti ia din sarcinile de zi cu zi si sa le indeplineasca perfect autonom.

Acest robot aspirator iRobot Roomba 782 aspira uscat spatiile de care trebuie sa „se ocupe”  fara nici un fel de problema. El isi poate face treaba si indeplinii sarcinile foarte bine. Robotii de curatenie produsi de iRobot isi fac simtita prezenta in peste zece milioane de gospodarii de pe tot globul.

Robo-aspiratorul este dotat cu o multime de senzori care impreuna cu procesorul de calcul stabileste traseul optim pe care sa-l urmeze. El va aspira spatiul pe care trebuie sa-l aspire complet fara a fi zone neaspirate .

Datorita functiei sale speciale acest robot poate aspira iar in momentul finalizarii operatiei sau in momentul in care calculeaza ca va ramane fara baterie el se poate intoarce la standul de incarcare fara nici un fel de problema.

Din punct de vedere ai designului esterior acest robot de aspirare iRobot Roomba 782 arata parca din viitor dar totodata iti inspira simplitate . Liniile lui si culorile care nu sunt chicioase il fac sa arate intradevar bine , mai bine chiar decat imaginea unui robot sub forma de om cu un aspirator clasic tinut in mana.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru iRobot Roomba 782 aici!!!

 

Ca si firma iRobot a fost infintata de doi barbari si o femeie care s-au hotarat sa puna in pranctica experienta practica si teoretica dobandita la MIT . Aceasta firma a ajuns in scurt timp unu din cei mai importanti jucatori cand vine vorba de tehnologie robotizata. Pe langa celebrul robot de gasit mine pe care aceasta firma il produce ei au dezovoltat si un robot pentru NASA , robot folosit cu succes in misiunile spatiale. Eu spun ca o firma care primeste incredere de la NASA ar trebui sa primeasca si incredere din partea noastra. Daca calitatea produselor sale ar fi indoielnica cu siguranta nu ar fi trecut de standardele de calitate cerute de cei de NASA.

In concluzie acest robot iti poate face treaba si poate aspira camera sau casa in locul tau iar la finalizarea operatiei se va indrepta automat catre locul de incarcare. Atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al functionabilitatii acest robot iRobot Roomba 782 este perfect si va face cu bine fata sarcinilor pentru care este construit.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “iRobot Roomba 782