iRobot Roomba 651


iRobot Roomba 651
5 (100%) 3 votes

Este unu din cei mai eficienti roboti de aspirat din lume dar totodata fratele mai mic al modelului iRobot Roomba 782 . Este capabil sa aspire fara nici un fel de probleme o multime de tipuri de suprafete. Acest robot poate sa functioneze singur fara sa fie nevoie de ajutorul tau pentru a putea sa-si indeplineasca cu succes sarcina .

Acest iRobot Roomba 651 foloseste o serie de zeci de senzori si un sistem de orientare in spatiu cu ajutorul careia poste acoperii intreaga zona fara a lasa zone neacoperite. Este foarte dezvoltat din acest punct de vedere si stabileste cele mai bune trasee in acoperirea completa a zonei.

Procesul de curatenie pentru acest robo-aspirator este format din doua etape una de periere si de directioare a resturilor catre zona de aspirare. A doua etapa este formata de procesul de aspirare. Aspirarea este una uscata.\

iRobot Roomba 651 foloseste un filtru din microfibra pentru a putea aspira si pastra in el inclusiv praful. Mizeria se strange intr-un recipient care poate fi golit cu usurinta fara a avea nevoie de ceva suplimentar inafara de acel filtru ( AeroVac )

De mult visam la ziua cand nu vei mai trebui sa faci curat. Aceasta ziua se apropie cu pari rapizi, astazi avand robotei:) care aspita si spala pe jos , dar urmand cei care sterg praful si geamurile fara a fi nevoie de actiunea oamenilor. Aceaste vremuri sunt tot mai aproape . Sunt tot mai apropiate si vremurile cand aproape toate lucrurile facute de om vor putea fi inlocuiti de roboti. Si atunci de ce ar mai fi nevoie de oameni? Par oamenii vor fi singurii capabili de decizii luate si cu partea sentimentala nu doar bazate pe statistici si probabilitati.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru iRobot Roomba 651 aici!!!

 

Una din cele mai cunoscute firme din domeniul roboticii din lume. Pe langa aceasta gama de roboti pentru curatenie de care am scris ( sunt patru articole cu produsele esentiale din acest domeniu ) cei de la iRobot produc chiar si masinarii robotizate pentru cei de NASA. Au colaborat cu succes cu institutiile statului din Statele Unite ale Americii oferindu-le mai multe masinarii robotizate cum ar fi un robot care cauta mine. Acest robot produs de cei de la iRobot probabil a salvat foarte multe vieti . DIn punctul meu de vedere aceasta firma intr-un timp foarte scurt a demostrat multe , a demonstrat ca se adateaza usor si inovatiia este punctul ei forte.

In concluzie iRobot Roomba 651 este un robot pentru aspirare la pret acceptabil fata de fratele mai mare iRobot Roomba 782 are toate capacitatile necesare pentru o aspirare de calitate si pentru a incheia actiunea total autonom fara actiunea oamenilor. Acest aspirator este capabil sa aspire inclusiv parul de animale lasand suplafata pardoselei perfect curata.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *