RS Media – Wow Wee


RS Media – Wow Wee
5 (100%) 1 vote

      RS Media – Wow Wee este unu din cei mai avansati tehnologici roboti la aceasta ora din lume. Daca iti doresti un robotel pentru copilul tau sau chiar pentru tine si iti doresti sa faci cea mai buna alegere fara sa ti cont de buget acesta este cel mai potrivit robot!

      Incet incet ne indreptam in aceasta directie… in directia in care robotii te vor ajuta sa-ti cresti copii, sa iti educe copii  , sa faci curatenie , sa faci mancare, chiar si la lucru vei putea fi inlocuit de un robot intr-un viitor apropiat sau departat. Totusi ce nu o sa poata avea niciodata un robot sunt sentimentele. Sentimentele si deciziile luate cu sufletul fara decizii bazate pe statistici si posibilitati , asta o sa fie lucrurile pe care niciodata din punctul meu de vedere nu vor putea fi inlocuite.

vezi

      Acestea fiind spuse RS Media – Wow Wee  te poate ajuta in procesul de educare al copilului tau, in procesul de enterteiment al copilului tau, sau a ta, te va face probabil sa razi pana te va durea burta, iti va da informatii mult mai bine decat ar putea vreun educator/ bona / invatatoare vreodata.

     RS Media – Wow Wee vine insotit cu un ecran pe piept pentru a putea prezenta anumite informatii, ecran cu tehnologie supertwist LCD si o diagonala de 6 cm  iar rezolutia lui este de  176×132 pixeli, o rezolutie suficienta pentru marimea si destinatia pentru care este pus pe piept.

res_8b8c77e4431d09226ea40dfe68701f9f_450x450_kler

Oferta de preti si caracteristici tehnice pentru robotul RS Media – Wow Wee aici!!

     Acest robot ruleaza la baza sistem de operare Linux, desi probabil in cazul calculatoarelor sistemul de operare la care ne gandim este Linux sa nu uitam ca majoritatea serverelor ruleaza Linux pentru o stabilitate sporita si o viteza mult peste cea oferita de Windows. Consola de joc XBOX este produsa de cei de la Microsoft, cei care au ajuns cunoscuti in lume datorita celebrului sistem de operare Windows, dar decizia lor a fost sa puna pe XBOX sistem de operare Linux pentru a oferi  toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o experienta de joc maxima. Pe langa sistemul de operare acest robot vine cu doua procesoare : unu pentru rularea sistemului de operare si altul pentru sincronizarea miscarilor robotului.

     Acest robot vine cu functiile de a inregistra sau reda inregistrari audio, filmulete si poze. El are instalat camera video montata undeva pe capul robotului pentru a putea inregistra video sau pentru a putea urmarii persoanele. Are totodata microfon pentru a putea inregistra si recunoaste continut audio. Totodata are doi senzori tactili montati pe dosul fiecarei maini si 2 senzori tactili instalati pe fiecare picior pentru o mai buna functionare.

vezi

     Totodata, acest robot poate reda audio printr-un sistem destul de performant de 11 W format din doua difuzoare montate in fata si de un subwoofer montat in partea din spate a  robotului RS Media – Wow Wee.

     Din punct de vedere al conectivitatii acest robot are un slot USB (care poate fi folosit pentru incarcare) si un slot de card (pana la 1 gb) pe care robotul poate inregistra.

    Din punctul meu de vedere aceast robot RS Media – Wow Wee este o jucarie potrivita atat pentru copii cat si pentru oameni mari care are rol atat educativ cat si de amuzament !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *