Beko RDNE350K20XP


Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru frigiderul cu doua usi Beko RDNE350K20XP, 314 l, Clasa A+, NeoFrost, H 172, Argintiu. A. Sistemul NeoFrost de pe acest frigider foloseste tehnologia NoFrost de racire cu aer rece in fiecare compartiment al frigiderului separat pentru a nu duce mirosuri din compartimentul frigiderului in cel al congelatorului sau invers.

Beko RDNE350K20XP este un frigider cu doua usi care este compus din doua compartimente unul de  frigider care are ca si volum 241 l si unu de congelator cu un volum de 73 l.

Cand vine vorba de consum energetic aceasta combina frigorifica se incadreaza in clasa energetica A+ avand un consum estimat pe an de 295 kWh/an. Binenteles acest consum poate varia putin in functie de cum se foloseste (daca de exemplu se deschide de foarte multe ori si va avea nevoie de mai multa energie pentru a racii din nou) .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Beko RDNE350K20XP aici!!

Ca si design Beko RDNE350K20XP arata simplu si nu va deranja pe nimeni cu forme „care nu isi au locul”. Culoarea combinei frigorifice este argintie o culoare clasica spre premium.

Cateva functii importante pentru care chiar merita sa cumperi aceasta combina frigorifica Beko RDNE350K20XP vei gasi in continuare:

  1. Filtrul antimiros. Acest filtru foloseste o tehnologie cu carbon si reduce riscurile de infectare a mancarii cu bacterii sau reduce mirosul din interiorul lui
  2. Sistem Active Dual Cooling este de fapt o parte a sistemului NoFrost si asigura racirea cu aer rece ( nu cu tehnologia clasica de racire cu radiator) evitand formarea ghetii in fiecare compartiment separat. Astfel racirea se face mai repede cu circa 20 % . Un alt atribut important al acestei functii este ca se va evita transferul mirosului dintr-un compartiment in altul ( din compartimentul frigider in cel de congelator si invers)
  3. Garniturile usilor contin o substanta special conceputa pentru a evita dezvoltarea bacteriilor.
  4. Sistemul NoFrost evita formarea ghetii si o prospetime a alimentelor pentru mai mult timp . Cu acest sistem fructele tale vor fi mult mai timp proaspete iar vitaminele pe care le contin vor rezista mai mult.
  5. Ventilatorul amplasat in locul in care va da randamentul maxim (compartimentul racitor) va distribui aerul mult mai uniform decat la alte modele .

Beko este un brand care apartine de Arctic deci prin urmare acest frigider cu doua usi este produs de Arctic in sine. Aceasta marca (Beko) de cativa ani ne demonstreaza calitatea produselor sale si ne arata ca au standarde ridicate cand vine vorba de calitatea produselor sale. Totodata acest brand ne uimeste la fiecare produs lansat cu sistemele de ultima generatiie si cu tehnologiile revolutionare cu care isi inzestreaza produsele.

 

In concluzie Beko RDNE350K20XP este o combina frigorifica de dimensiuni mari (volumul total care cuprinde volumul frigiderului si al congelatorului este de 350 l ) cu tehnologii de ultima ora , dar care totusi nu il fac sa nu fie durabil in timp si cu un pret foarte scazut in comparatie cu combinele frigorifice produse de alti producatori. Din punctul meu de vedere aceasta combina frigorifica merita cumparata !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *