PurColor la televizoarele Samsung


PurColor la televizoarele Samsung
5 (100%) 2 votes

In acest articol as vrea sa va povestesc despre Pur Color functie cu care mai nou vin dotate televizoarele Samsung. Ce face aceasta functie si care sunt beneficiile ei pentru o imagine de o calitate mai buna o sa va povestesc in acest articol.

Tehnologia PurColor de la samsung este dezvoltata sa imbunatateasca modul de a vedea culorile pe ecranul televizorului.

De obicei aceasta tehnologie este polosita la televizoarele UHD pentru semnal la o rezolutie mai slaba. Pur color selecteaza doi pixeli de culori diferite iar intre acesti doi pixeli adauga pixeli in degradeu intre aceste doua culori pentru ca trecerea de la o culoare la alta sa nu fie brusca. In acest mod culorile din imagine vor fi imbunatite si imaginile la calitate mai ridicata iar numarul pixelilor va fi 4k chiar daca rezolutia continutului video este mai slaba.

In exemplu de mai sus pe fiecare linie sunt cate 5 pixeli. In modul conventional pentru ca calitatea imaginii nu este 4k Ultra HD pe cei 5 pixeli sunt doar 2 culori. Tehnologia PurColor situeaza la extremitati cele doua culori iar pixeli dintre ii adauga automat cu culori din aceasi gama care fac o trecere liniara intre ei. Astfel se va obtine o imagine deosebita chiar si la o rezolutie a continutului redat mai mica.

Este o functie cu adevarat speciala care te va face in contextul in care televizorul tau este 4k Ultra HD sa poti vedea chiar si un continut HD sau Ultra HD la o rezolutie mult mai buna

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *