Drona Polaroid Mirage Phantom 360 grade cu Radiocomanda si Stabilizare 6 Axe (camera VGA detasabila)


Drona Polaroid Mirage Phantom 360 grade cu Radiocomanda si Stabilizare 6 Axe (camera VGA detasabila)
4.6 (92%) 5 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Drona Polaroid Mirage Phantom 360 grade cu Radiocomanda si Stabilizare 6 Axe (camera VGA detasabila.  O drona care se manevreaza impecabil cu o camera VGA si capabila de acrobatii aeriene la  un pret scazut

Aceasta Drona Polaroid Mirage Phantom iti va oferi o experienta de zbor inedita, fiind capabile sa zboare la o distanta maxima de 100 de metri de radiocontrol iar distanta maxima la care poate zbora de telefonul mobil este de 30 m. Drona se controleaza de la telecomanda cu care vine in dotare dar camear dronei se poate conecta la un telefon mobil inteligent pentru a putea vedea in timp real cu „ochii” dronei. Radiocomanda are inclus si un suport pentru telefonul mobil pentru o menevrabilitate sporita, Tot ca si experienta de zbor as vrea sa va spun ca Drona Polaroid Mirage Phantom  este dotata cu un giroscop pe 6 axe ceea ce ii ofera o manevrabilitate si o stabilitate  sporita .

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Drona Polaroid Mirage Phantom aici!!

POLAROID …- Probabil toti ati auzit despre aceasta firma…Nu va mai aduceti aminte?? sigur o sa va aduceti cand o sa va spun despre aparatele de fotografiat (de obicei in america se foloseau ) care scoteau poza instant fara a mai fi nevoie sa developati filmul. Acest tip de aparate poarta numele Polaroid pentru ca doar aceasta firma produceau aceste aparate. Exact cum la adidasi numele a venit de la principalul producator Adidas ( asta la noi in Romania) sau Xerox o companie producatoare de aparate de copiat a dat numele in sine al aparatului asa si Polaroid a denumit acest tip de aparate foto care erau capabile sa scoata fotografia pe loc. Si daca nu aveau concurenta la nivel mondial pe aceasta piata ce putem sti despre ei? Putem spune ca aceasta firma se pricepe de minune atat la capitolul optica  si aparate foto cat si la capitolul developat.  O firma asa mare cu siguranta nu isi va pata numele producand o drona de slaba calitate care te va dezamagii. Un brand ca si Polaroid are si standarde de calitate ridicate si nu isi va face de rusine reputatia producand drone de slaba calitate. Eu cred cu tarie ca dronele produse de ei prezinta o calitate sporita atat din punct de vedere al zborului cat si din punct de vedere al experientei pe care ti-o ofera. Acele aparate foto de care sciam mai sus probabil nu erau cele mai avansate aparate de fotografiat de pe piata dar experienta si usurinta pe care o transmiteau celor care le foloseau era unica. Era un aparat foto care iti oferea poza pe loc nu doar dupa o zi/ saptamana/ luna cand tu mergeai cu pozele la developat.

Timpul de zbor este de maxim 8 minute un timp excelend avand in vedere dimensiunile acestei drone .Aceste minute iti vor face ziua mai buna indiferent daca esti incepator in „pilotarea ” dronelor sau avansat.

In concluzie Drona Polaroid Mirage Phantom este o drona de dimensiuni mari , care iti ofera o experienta de zbor unica fiind capabila sa faca intoarceri de 360 de grade fara nici un fel de problema. Datorita camerei atasate si a posibilitatii de conectare cu telefoanele mobile aceasta drona va impartasii cu tine ceea ce ea „vede”. Din punctul meu de vedere pretul este foarte corect si chiar merita sa o cumperi .

Daca nu te-am convins cu aceasta drona o sa gasesti alte drone aici

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *