Probabil cel mai bun televizor de 164 cm- Philips 65PUS8602/12


Probabil cel mai bun televizor de 164 cm- Philips 65PUS8602/12
5 (100%) 1 vote

Oferta de pret, specificatii tehnice si pareri despre probabil cel mai bun televizor cu diagonala de 164 cm de pe piata si anume   Philips 65PUS8602/12, Ultra HD 4K, cu sistem de operare Android

In primul rand o sa va vorbesc despre caracteristicile pe care majoritatea televizoarelor din ziua de astazi la are. Philips 65PUS8602/12 este un televizor cu o diagonala de 164 de cm suficienta ata pentru o sufragerie mare cat si pentru o sala de restautant, de conferinta sau aproape orice fel de folosinta. Intradevar aceasta diagonala nu se preteaza spatiilor mici ( sub 16 m p).Totodata rezolutia ecranului este unu 4K Ultra HD de 3840 pixeli pe 2160 pixeli. Adica aceasta rezolutie numara un numar de 4 ori mai mare de pixeli fata de o rezolutie Full HD. Continutul 4K in acest moment este saracacios si nu prea ai posibilitatea sa te bucuri pe el , dar eu sper ca in cativa ani acest lucru se va schimba complet. Luminozitatea televizorului este de 700 cd/mp , ceea ce il va face foarte usor de privit si in lumina puternica.

Aspectul ecranului este de 16:9 o ratie foarte folosita pentru vizionat filme.  Totodata vine cu o putere a sunetului de 50 W suficienta pentru un televizor dar care poate fi inlocuita in cele mai multe cazuri de un sound bar sau de un sistem mult mai calitativ.

Vezi oferta de pret, mai multe pareri pentru televizorul Philips 65PUS8602/12 aici !!

Cand vine vorba despre partea SMART a lui Philips 65PUS8602/12 acesta dispune de un sistem de operare Android . Acest sistem de operare este foarte probabil cel mai stabil sistem de operare de pe orice televizor, are cele mai multe aplicatii disponibile iar conectivitatea lui este mult peste cea a altor sisteme de operare. Cateva din aplicatiile disponibile pentru televizor sunt: Youtube, Zoom, HbbTV, Browser WEB, cautare pe google si multe altele.

O functie care pe mine m-ar face sa cumpar televizoare de la Philips este Ambilight. Aceasta este de fapt o manda led montata in spatele televizorului pe marginea lui si care lumineaza peretele din spatele lui in aceleasi culori cu marginea ecranului. Astfel va da o impresie de extindere a ecranului pe perete.

La tunere digitale acest model Philips 65PUS8602/12 sta excelent fiind dotat cu :

  • DVB-C
  • DVB-T
  • DVB-T2
  • DVB-T2HD
  • DVB-S
  • SVB-S2

Totodata vizionarea filmelor de pe dispozitive externe ( cum sunt hdd-urile esterne sau Stick-urile ) este posibila cu usurinta datorita playerului cu care este dotat dar si datorita celor 2 porturi USB.

Ca si conectivitate televizorul pe langa porturile mentionate mai sus vine cu Iesire optica, LAN, Wireless, Intrare component, minijack casti , 4 porturi HDMI pentru alte device-uri care se leaga la el prin aceasta mufa si nu in ultimul rand slot pentur card PCMCIA.

Ca si calitate superioara a imaginii Philips 65PUS8602/12 vine cu 3200 PPI, Micro Dimming Pro, PS Perfect Picture Engine, Perfect Natural Motion, Ultra Resolution si multe altele.

 

In concluzie daca bugetul mi-ar permite as alege acest model Philips 65PUS8602/12 datorita caracteriisticilor sale de top, datorita imaginii incredibile pe care mi-o poate aferii si in special pentru Ambilight ( functie pe care eu o indragesc asa de mult)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *