Philips 32PFS5603/12


Philips 32PFS5603/12 poate fi televizorul perfect pentru un dormitor atat datorita imaginii superbe data de panourile LED si de rezolturia Full HD cat si datorita marimii ideale in camere de dimensiune medie.Afla pretul si mai multe pareri si specificatii tehnice pentur acest model .

 

 

Design

32PFS5603/12 este printre putinele televizoare care vin in culoare alba. Chiar si telecomanda lui este de culoare alba si se poate integra perfect in medii in care majoritatea televizoarelor ( cele negre) nu sunt cele mai potrivite. El are o rama subtire de culoare alba si cate doua picioare pe fiecare parte tot de culoare alba.

 

Imagine. 

La capitolul imagine acest model Philips 32PFS5603/12 avand o rezolutie Full HD si un ecran cu o diagonala de doar 80 cm va ofera o densitate de pixeli pe centimetru excelenta iar imaginea pe care o poti tu percepe chiar si de la distante mici este impecabila. Datorita tehnologiei Pixel Plus HD cu care acest model vine , calitatea imaginii este optimizata pentru a afisa cele mai clare imagini.

Tot la acest capitol cei de la Philips au pus un accent deosebit pe contrastul pe care televizorul este capabil sa-l ofere.

Conectivitate

Din punct de vedere a conectivitatii Philips 32PFS5603/12 sta excelent :

 • Intrare USB – aceasta intrare impreuna cu playerul video integrat in televizor face ca televizorul sa fie capabil sa ruleze filme direct de pe un stick sau HardDisk extern fara sa ai nevoie de un player separat. Aceasta tehnologie insa este intalnita pe majoritatea televizoarelor de la producatorii renumiti si functioneaza ireprosabil pe majoritatea.
 • Slot CI+ – slotul pentru card CI+ care te va face sa poti renunta la un reciver extern prin urmare si la inca o telecomanda in plus
 • Intrare Scart (RGB) – o intrare care nu se mai foloseste in zilele noastre. A fost foarte populara in anii ’90 sau chiar la inceputul anilor 2000 dar vremea ei a trecut
 • Minijack casti- cea mai uzoala iesire pentru casti sau sisteme audio.
 • 2 porturi HDMI- Porturile actuale pentru partajarea continutului video sau audio de pe televizor sau catre televizor. Sunt cele mai folosite porturi si ofera o calitate superioara a continutului transmis fata de vechile porturi

Tehnologii si functii

 • Mod eco – acest mod ofera un consum redus de energie electrica reducand automat luminozitatea si optimizand televiozorul pentru asta.
 • Tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 – acest tuner este capabil sa decodeze programele transmise digital fie ca vorbim despre continut SD sau HD.

Sunet

La capitolul sunet televizorul Philips 32PFS5603/12 vine cu o multime de sisteme care ajuta la cea mai buna calitate:

 • Echilibrul automat a volumului
 • Incredivle Surround
 • Sunet clar
 • Smart Sound
 • Control bass

 

Vezi cel mai bun pret si mai multe specificatii tehnice pentru televizorul Philips 32PFS5603/12 aici!!

Philips ca si producator de televizoare este foarte binecunoscut de zeci de ani si se remarca prin calitatea si inovatiile cu care vine in aceasta piata. Si datorita acestui producator piata televizoarelor este intr-o evolutie accelerata pentru ca batalia este acerba intre marii producatori.

Ca incheiere acest model Philips 32PFS5603/12 este ideal pentru o camera de dimensiune medie atat din punct de vedere a  imaginii peste medie cat si a pretului scazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *