Philips Daily Collection HR7320/00


Robot de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00, cu putere de 700 W, 2 viteze, bol 2.1 L, dispozitiv de emulsifiere, accesoriu de framantare, blender cu capacitate de 1 L, Alb

Vezi cel mai bun pret pentru robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 aici!!

Avantaje si dezavantaje ale robotului de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00

(AVANTAJ)- pretul excelent

(AVANTAJ)- arata excelent in bucataria ta

(DEZAVANTAJ)- putere medie de doar 700W

(DEZAVANTSAJ)-bol de capacitate medie de doar 2.1 l

Caracteristici, functii si tehnologii folosite de robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00

  • Ghid al vitezelor codificat pe culori – Pentru rezultate perfecte de fiecare data, coreleaza culoarea accesoriului cu aceeasi culoare a vitezei. Utilizeaza viteza 1 pentru a bate frisca , ouale, a pregati produse de patiserie si coca de paine. Viteza 2 este ideala pentru a toca ceapa, carne, a prepara smoothie-uri si multe altele.
  • Bod de 2.1 l- Capacitatea bolului este medie . Cu aceasta capacitate vei putea prepara pana la 5 porti in acelasi timp. Capacitatea de lucru este de doar 1.5 l din capacitatea totala de 2.1l
  • Vasul blenderului cu o capacitate de 1 l capabil pentru prepararea smothiului sau a shake-ului.
  • Functie de Framantare- capabila sa framante aluat (nu foarte mult dar suficient pentru un blat de pizza de exemplu)
  • Bolul este confectionar din plastic rezistent .
  • Robotul de bucatarie are o putere de 700W. Pentru o putere mai mare vezi fratii mai mari din aceasi gama Philips Daily Collection.
  • Accesoriile sunt special create pentru a putea fi spalate in masina de spalat vase.
  • Vine cu disc cu doua fete (o fata este folosita la feliat si una la razuit) este realizat din otel inoxidabil,

Vezi cel mai bun pret pentru robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 aici!!

Philips

Philips este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume si exceleaza pe o multime de piete.Una din ele este si aceasta a electrocasnicelor de bucatarie unde robotii de bucatarie, si alte „ajutoare mici ” de bucatarie te pot face sa vezi bucataria in mod diferit.

Parerea noastra despre Philips Daily Collection HR7320/00

Ca si concluzie robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 este cel mai accesibil din seria Daily Collection si cu puterea cea mai mica. Desi fratii sai mai mari au in principiu aceasi functionalitate au putere mai mare . Daca nu iti petreci mult timp in bucatarie dar totusi ai nevoie de un mic ajutor atunci cand gatesti, Philips Daily Collection HR7320/00 este exact ce ai nevoie.

Vezi cel mai bun pret pentru robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7320/00 aici!!

Alege Philips Daily Collection HR7320/00 sau unu din cele de mai jos:

Robotul de bucatarie Philips Daily Collection HR7510/00

Are o putere mai mare decat modelul din articol de 800 de W , vas similar ca si marime de 2.1 l dar cu vasul blenderului mai mare ( capacitate de 1.5 l fata de 1 l la modelul precedent). dar si cu o multime de accosori cum ar fi presa de citrice, acesorii de framantat si spumare.

Ca si design si acest model arata la fel !

Vezi cel mai bun pret pentru Philips Daily Collection HR7510/00 aici!!

Robot de bucatarie Philips Daily Collection HR7520/00

Vine cu o putere de top (dintre modelel prezentat) de 850 W. Ca si capacitate a vasului are 2.1l dar vine cu o capacitate marita a blenderului de 1.5 l . In ceea ce priveste acesorile incluse numara in pachet: Rasnita, accesoriu de framantare, disc de feliere si razalire, recipient blender, accesoriu emulsifiere, accesoriu pentru citrice dar si storcator de citrice si blender. Pretul fata de fratii sai este undeva la mijloc (intre cei doi roboti).

Ca si design si acest model arata la fel !

Vezi cel mai bun pret pentru Philips Daily Collection HR7520/00 aici!!

Ce aleg intre Philips Daily Collection HR7520/00 , Philips Daily Collection HR7510/00 si Philips Daily Collection HR7320/00 ?

Depinde de cat timp petreci in bucatarie si ce fel de preparate prepari . Daca esti un bucatar/bucatareasa desavarsita poti alege modelul de top : Philips Daily Collection HR7520/00 (vezi pretul aici). Daca treci ocazional prin bucatarie si gatesti si mai putin recomandam modelul Philips Daily Collection HR7320/00 (vezi pretul aici). Daca vrei un compromis intre cele doua vei alege Philips Daily Collection HR7510/00(vezi pretul aici).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *