Philips 55OLED754/12


Televizor OLED Smart Android Philips, cu diagonala de 139 cm, 55OLED754/12, 4K Ultra HD

Sunet

Si la acest capitol Philips 55OLED754/12 uimeste avand o putere a difuzoarelor integrate de 40W dar si un subwoofer integrat cu o putere de 24W.

Subwoofer integrat!!?? DA !!

Avantajele unui televizor cu Android in favoarea unui alt smart tv. De obicei la un televizor smart producatorul renunta la suport dupa scurt timp in timp ce Androidul ofera suport mult timp. Un alt avantaj este multitudinea aplicatiilor pentru Android TV-uri in detrimentul televezoarelor smart clasice( indiferent de producator). Oricum cea mai mare parte a utilizatorilor folosesc partea de smart tv pentru cateva aplicatii ca Youtube, Netflix sau Amazon Prime(acesta inca nu este intrat oficial in tara noastra)

Imaginea televizorului Philips 55OLED754/12

Este un televizor OLED – tehnologie noua si care ofera cea mai buna imagine. Pana acuma televizoarele de tip OLED aveau un pret exagerat de ridicat dar dupa cum se poate vedea si la acest model preturile au ajuns la normal.

Rezolutia ecranului este 4K de 3840 pixeli x 2160 pixeli. Aceasta rezolutie impreuna cu tehnologia HDR poate transforma vizionarea unui film in trairea fiecarei scene la intensitate maxima.

Tot la capitolul imagine vreau sa accentuez procesorul de imagine de ultima generatie : Philips P5 Perfect Picture Engine care ofera o imagine la fel de superba precum continutul care iti place. Detaliile au simtitor mai multa adancime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arata natural. Contrastul este atat de clar incat vei simti toate detaliile iar miscarea este atat de lina incat nu vei pierde niciodata din vedere mingea in cazul in care te uiti la un meci de fotbal , indiferent cat de rapid este jocul.

Conectivitate

Philips 55OLED754/12 are urmatoarele mufe:

  • 1 x S/PDIF
  • CI+ slot
  • 1 x Component input
  • 4 x HDMI
  • 2 x USB
  • 1 x RF

Vezi cel mai bun pret pentru televizorul smart Philips 55OLED754/12 aici !!!

Ambilight – doar Philips

Doar Philips poate duce emotia dincolo de ecran prin tehnologia Ambilight. Filmele se prelungesc dincolo de marimea ecranului facand televizorul sa para mult mai mare decat este iar experinta simtita sa fie mult mai intensa

In ceea ce priveste designul Philips 55OLED754/12 arata simplu , elegant si minimalist datorita suportilor laterali care il tin dar si datorita ramei subtiri de culoare neagra.

Philips

De foarte multi ani Philips se remarca prin televizoarele comercializate la noi in tara. Inca din perioada imediat dupa revolutie Philips are modele cu tehnologii inovatoare si calitate inalta.

Concluzia noastra

Philips 55OLED754/12 este un televizor care chiar merita pretul de achizitie. Pretul este unu corect, tehnologia OLED de generatie noua ofera o experienta de neuitat fara efecte negativa , iar Ambilight-ul prezent doar pe televizoarele Philips va duce emotia dincolo de ecran.

De ce sa cumpar acest model Philips 55OLED754/12 ?

Pentru ca este un OLED de ultima generatie cu Android si rezolutie 4K HDR

De ce sa nu cumpar acest televizor 55OLED754/12 ?

Nu am nici un motiv pentru care nu as cumpara acest televizor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *