Panasonic NA-147VR1WGN


Panasonic NA-147VR1WGN
4.5 (90%) 2 votes

Panasonic NA-147VR1WGN este  o masina de spalat din categoria premium care exceleaza prin calitatea sa de constructie si prin functiile inovatoare de care aceasta dispune. Unu din punctele ei tari este eficienta energetica aceasta masina de spalat fiind catalogata in clasa A+++ de consum energetic. Aceasta clasa este reprezentata de cele mai eficente din punct de vedere energetic masini de spalat.

Totodata aceasta masina de spalat Panasonic vine cu 5 ani garantie. Deci producatorul garanteaza o calitate de peste 5 ani fara nici un fel de probleme la aceasta masina de splat automata.

vezi

Si la nivelul viteza maxima de stoarcere aceasta masina sta foarte bine. Cei de la Panasonic pentru acest model au considerat ca 1330 rpm este o viteza ideala. La un moment dat toti producatorii cresteau de la generatie la generatie viteza de stoarcere. Poate ne mai amintim ca eram masini care atingeau 400 rpm, dupa 600,, 800…1000….si intr-un final cam toti producatorii sau oprit in jurul valorii de 1400 rpm. Aceasta valoare putea fi  depasita  din punct de vedere tehnologic de toti producatorii  dar este valoarea ideala pentru a nu deteriora sau sifona hainele. Cei de la Panasonic au considerat ca la modelul NA-147VR1WGN cea mai optima viteza atat pentru o stoarcere eficienta cat si pentru a pastra rufele nedeteriorate si nesifonate este de 1300 rpm.

panasonic1

Odata cu clasa energetica am vazut ca producatorii cu acest model se gandesc la mediu. O alta demostratie ca fac asta este programul special de curatire a cuvei . Odata cu trecerea timpului si cu ciclurile de spalare in cuva masinii de spalat se depune murdarie, ramasite de detergent si bacterii. Fiecare producator a stabilit o perioada de timp in care sa folosesti substante chimice pentru a curatii cuva. La acest model insa situatia este diferita pentru ca are un program dedicat pentru asta care poate fi folosit fara nici un fel de substanta chimica si care curata cuva masinii tale de spalat.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Panasonic NA-147VR1WGN aici!!!!

Un alt program interesant de care dispune este cel de tratare a alergiilor. De fapt acest program distruge toate bacteriile care pot provoca alergii. Este un program pe care nu multe masini de spalat il au si care este chiar folositor.

Un alt punct important pentru aceasta masina de spalat este programul pentru haine delicate. Majoritatea persoanelor pentru a nu deteriora hainele delicate le spala cu mana. Aceasta masina de spalat Panasonic NA-147VR1WGN  vine cu un program care iti va spala hainele delicate aproape fara atingere.

Capacitatea maxima de incarcare cu rufe este de 7 Kg dar aceasta capacitate poate diferii de program la program. Fiecare program il vei gasi descris in instructiunile de utilizare ale masinii. De exemplu programul de spalare pentru rufe delicate are o capacitate maxima de incarcare mult mai redusa pentru a nu deteriora hainele si a le putea oferii o atentie deosebita.

vezi

Display-ul masinii de spalat Panasonic NA-147VR1WGN este unul de tip Led  in care vor fi afisate informatiile de care ai nevoie. Selectarea programelor de spalare se face de la un buton rotund , iar celelalte optiuni disponibile cu ajutorul catorva butoane bine definite.

In concluzie acest model Panasonic sta foarte bine la capitolul calitate de productie . Punctele forte sunt clasa energetica A+++ care arata eficienta energetica ridicata, viteza de stoarcere destul de mare pentru a scoate hainele aproape uscate si programele special optimizate pentru a satisface cat mai multe nevoi generale.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *