Orion OT4315D


Orion OT4315D
4.4 (88.75%) 32 votes

Oferta de pret, pareri si specificatii pentru televizorul Orion OT4315D. Televizorul Orion OT4315D LED TV cu diagonala de 109 cm si rezolutie Full HD are poate celmai bun pret din acest moment pentru un televizor cu asemenea diagonala .

Probabil unu din cele mai accesibile televizoare de pe piata dar de o calitate destul de buna cu o diagonala de 109 cm si o rezolutie Full HD. Acest televizor va uimi prin calitate lui si te va surprinde desi nu este unu fabricat de cele mai cunoscute branduri de televizoare ( Sony, Samsung, LG, Philips sau Panasonic)

Din punct de vedere audio acest televizor Orion OT4315D este sterio si are o putere totala de 12 W

Orion OT4315D sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 mufe HDMI si cu o mufa pentru USB. Totodata televizorul vine cu un player video integrat pentru a putea reda continutul video de pe mediile de stiocare externe ( care se leaga prin USB la televizor).

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Orion OT4315D LED TV aici!

Orion este una din marcile pe care eu le indragesc cel mai tare. Bunicii mei au un televizor fabricat de cei la Oriun de 20 de ani care functioneaza perfect. Foarte multumiti (bunicii mei ) de acest televizor in anul 2016 de black friday si-au achizitionat un Orion nou Full HD cu o diagonala de 125 de cm. Rationamentul pentru care au facut aceasta alegere a fost ca marca aceasta de televizoare a demonstrat multe in atatia ani ( adica imaginea era decenta iar televizorul nu a fost in service nici macar o data) si eu nevoie de un televizor mai mare pentru ca nu reusesc sa vada bine (eu mi-as dori sa nu vada deloc pentru ca doar la Antena 3 si Romania TV se uita)

In concluzie Orion OT4315D este un televizor Full HD cu o rezolutie de 109 cm , o diagonala suficient de mare pentru oricine ( asta daca nu esti foarte batran si ai nevoie de unul mai mare pentru ca ai probleme cu vederea) . Totodata pretul acestui televizor este foarte bun iar calitatea lui de productie este echivalenta cu cea oferita de marile branduri de televizoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *