Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH


Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH
4.6 (91.11%) 9 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH . Are dimensiuni mult mai reduse in comparatie cu un calculator clasic si vei beneficia de aceleasi performante. Totodata se poate trasporta foarte usor iar consumul de energie electrica este mult mai mic decat la un PC cu o sursa mare .

Ca si dimensiuni acest model este foarte compact si va ocupa doar 11.5 cm pe 11,1 cm pe 4,8 cm. Aceste dimeniuni sunt foarte mici iar Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH se va integra perfect in orice loc. Pe langa dimensiunile scazute nici zgomotul produs de el nu este mare. Vei fi nevoit sa pui urechea langa el ca sa sti ca functioneaza. Este foarte silentios si cu siguranta nu vei fi deranjat de zgomotul produs de acet mini calculator.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH aici!!

Ca si specificatii tehnice acest mici PC sta foarte bine comparabil fara discutii cu calculatoare de cateva ori mai mari. Cand vorbim despre procesorul lui NUC NUC6i5SYH  vine cu un procesor Intel® Core™ i5-6260U , deci atentie i5!! si cu o frecventa de 1800 Mhz. Din punctul meu de vedere acest procesor va face fata cu brio provocarilor. Totodata acest procesor va suporta un turbo boost de pana la 2900 Mhz. Acest model de procesor Intel este impartit in 2 nuclee.

Cand vine vorba despre conectare acest model Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH sta foarte bine dupa cum se poate observa si in pozele puse in acest articol. In partea din fata are 2 mufe usb ( toate cele 4 mufe sunt USB 3.0) si o intrare JACK care poate fi folosita atat ca si intrare ( pentru microfon sau alt dispozitiv care dispune legarea prin aceasta mufa) cat si ca si iesire ( pentru casti  sau sisteme audio). Pe partea din spate putem vedea o mufa HDMI foarte necesara pentru a il conecta la un monitor , televizor sau videoproiector, 2 USB-uri 3.o , o intrare LAN pentru cablu de retea sau internet , si o mufa pentru alimentare .Dici din punct de vedere al conectivitatii acest mici pc sta foarte bine neavand neajunsuri:) .

 

In concluzie Mini PC Intel NUC NUC6i5SYH este un calculator foarte performant cu dimensiuni mici si se preteaza excelent la birourile moderne . Din punctul meu de vedere acest minicalculator se poate folosi cu succes si ca un miniserver pentru ca consumul de curent este scazut si se poate instala pe el chiar si linux sau windows server.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *