Gorenje NRK6201CW


Gorenje NRK6201CW
5 (100%) 1 vote

Combina frigorifica NoFrost atat pentru frigider cat si pentru congelator cu un volum total brut de 363 de litri , in clasa de eficienta energetica A+ cu sistem de dezghetare automat.

Gorenje NRK6201CW este o combina frigorifica cu un pret bun, un volum suficient de mare pentru a acoperii aproape orice nevoie. Volumul de 363 de litri se imparte intre o parte de frigider de 254 de litri si o parte de congelator de 85 de litri.

Din punct de vedere al designului aceasta combina frigorifica Gorenje emana eleganta si simplitate. Nu de fiecare data un lucru sclipitor sau in cazul combinelor frigorifice tot ce este in culoarea inoxului este mai frumos. Culoarea inoxului trebuie si integrata in bucatarie cu stil . Un frigider de culoare alba il poti integra in bucataria ta cu mult mai multa usurinta decat unul argintiu sau in culoarea inoxului.

vezi

Desi pretul nu este cel mai mic , adevarata economie va fi in timp. Din punct de vedere al clasei de  eficienta energetica aceasta combina frigorifica Gorenje NRK6201CW este in clasa energetica A+ ceea ce iti va garanta o economisire pe termen lung la factura de energie electrica. O alta economie pe care o vei face cu aceasta combina frigorifica este pentru ca este foarte durabila in timp si nu va trebui sa o schimbi la fel de des ca o cobina frigorifica produsa de o firma care nu si-a demonstrat calitatea produselor sale.

gorenje-combina-frigorifica

Cea mai importanta caracteristica a acestui model Gorenje este sistemul NoFrost care face racirea din compartimente cu ajutorul aerului rece evitand formarea ghetii. Atat in compartimentul de frigider cat si in compartimentul de congelator aceasta racire se va face cu un flux de aer spre deosebire de multe alte combine frigorifice care au acest sistem doar in compartimentul frigiderului.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru Gorenje NRK6201CW aici!!

Gorenje este unu din cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din Europa si nu in ultimul timp din lume. Ca si calitate a produselor sale sta peste medie  combinand calitatea cu pretul sub media clasei. Este o firma care pune accent si pe evolutia tehnologica la produsele sale si nu ramane in urma cu tehnologii atat inovative cat si testate si durabile in timp. In primul rand firma Gorenje este o firma care testeaza foarte mult o tehnologie noua inainte sa o puna pe un produs care se comercializeaza. Am vazut cativa producatori cu nume recunoscut la nivel mondial care din dorinta de afirmare a venit cu inovatii netestate suficient si au dat gres. Nu este si cazul lui Gorenje care desi poate cu pasi mai mici in a pune tehnologii spectaculoase pe porodusele sale nu a dat gres pana in acest moment.

vezi

DIn punctul meu de vedere aceasta combina frigorifica Gorenje NRK6201CW este ideala pentru o familie normala sau chiar pentru un local atat din punct de vedere al consumului cat si din punct de vedere al sistemului NoFrost cu care vine insotit. Pretul este unu care reflecta un produs de calitate dar totodata este putin mai scazut decat al concurentilor directi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *