myPRO Electrolux Professional 536G


myPRO Electrolux Professional 536G
5 (100%) 2 votes

Daca ai o afacere unde folosesti mult o masina de spalat sau iti doresti o masina de spalat care sa fie din toate punctele de vedere peste una clasica , cu siguranta ai nevoie de una din gama profesionala sau semiprofesionala. Electrolux Professional 536G sta bine la toate capitolele unei masini de spalat profesionale .

In primul rand o masina de spalat profesionala sau din gama profesionala are capacitatea sa reziste mult mai mult timp si la mult mai multe cicluri de spalare. Aceasta masina de splat  Electrolux Professional 536G  este testata si facuta sa reziste la mai mult de 7500 de cicluri de spalare, deci daca o folosim de 3 ori pe zi aceasta masina de spalat ar trebui sa reziste peste 10 ani..

vezi

Viteza de stoarcere este de 1400 rpm deci  rufele le vei putea scoate aproape uscate iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg (o capacitate mare de incarcare)

electrolux-mypro-536g

Totodata aceat model din gama profesionala al celor de la Electrolux este in clasa energetica A+++ ceea ce la multe cicluri de spalare chiar conteaza. Este printre cele mai eficiente masini de spalat din punct de vedere energetic si totusi este o masina care este construita pentru o multime de spalari.

Oferta de pret si date tehnice pentru Electrolux myPro 536G

Are predefinite 16 programe de spalare pe care le poti selecta in functie de tesaturile pe care le speli. Programele de spalare sunt si mai rapide decat la o masina de spalat pentru acasa. Aceste programe se pot scurta si mai mult racordand masina de spalat la apa calda , si nemaifiind nevoie sa-si incalzeasca ea apa.

Vibratiile acestei masini de spalat din gama Pro sunt mult mai reduse decat cele unei masini de spalat casnice datorita sistemului de reducere a vibratiilor cu care vine insotita.

Visul meu de cand eram mie este sa am o pensiune undeva sus in muntii, ca in fiecare dimineata cand beau cafeaua sa pot privii frumusetea muntilor sa pot sa merg zilnic in drumetii  si sa organizez din cand in cand expeditii sus pe munte impreuna cu clientii. Sa le dau sfaturi si sa-i indrum cu privire la tresee si la obiectivele din zona si sa le spun legemndele din aceea parte a tarii. Pe langa acest vis a meu nu m-am gandit niciodata cu ce voi spala asternuturile de pat sau fetele de masa proces pe care ar trebui sa-l fac in fiecare zi . Cautand data despre acest Electrolux myPro 536G mi-am dat seama ca am gasit raspunsul inainte sa pun intrebarea. Da! Aceasta masina de spalat ar fi ideeala pentru o asemenea afacere in care probabil as fi nevoit sa spal in jur de 3-5 cicluri de spalare pe zi. Pe langa faptul ca mi-as marii profitul datorita consumului redus de energie electrica (fiind in clasa energetica A+++)  si datorita faptului ca aceasta masina de spalat nu ar trebui sa o schimb din doi in doi ani fiind facuta sa reziste fara probleme 7500 de cicluri de spalare.

vezi

In concluzie pentru o afacere mica/medie in care ai nevoie de 2-4 cicluri de spalare pe zi Electrolux myPro 536G este o  masina de spalat ideala. Scot in evidenta durata mare de viata data de producator la peste 7500 de cicluri de spalare si clasa energetica A+++

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *