Monitor LED PLS SAMSUNG S27F350FHU


Un monitor suficient de mare chiar si pentru filme sau editare foto dar si cu o rezolutie bunicica : FullHD la cel mai bun pret de pe piata.

Monitor LED PLS SAMSUNG S27F350FHU este un monitor de 27 inch adica 69 de centimentri , suficient de mare chiar si pentru vizionat filme. Acest monitor ofera un raport pret calitate excelent atat datorita pretului , a tehnologiilor folosite dar nu in ultimul rand pentru calitatea de productie.

In ceea ce priveste tipul de panou este unu de tip PLS . PLS-ul este dezvoltat de cei de la Samsung si concureaza cu IPS-ul chiar fiind mai bun la cateva capitole. Tehnologia PLS sustin cei de la Samsung are un unghi mai mare de vizualizare , o calitate mai buna a imaginii dar si o rata de luminozitate mai mare decat cele IPS.

Cel mai bun pret pentru monitorul LED PLS SAMSUNG S27F350FHU vezi aici!!

Timpul de raspuns este de doar 5 ms, luminozitatea de 250 cd/mp, campul de vizibilitate de 178 de grade .

Aspectul imaginii este de 16/9 la o rezolutie Full HD de 1920×1080. Totodata grosimea marginii este de doar 10 mm ceea ce il face extrem de elegant si modern.

Din punct de vedere al conectivitatii acest monitor vine cu o mufa HDMI si cu una vga. O mufa HDMI din punctul meu de vedere este tot ceea ce ai nevoie la un monitor.

Unghiul de vizualizare este de 178 de grade atat vertical cat si orizontal ceea ce permite vizionarea monitorului din orice pozitie. Acest unghi de vizionare ofera posibilitatea sa vizionati cu un grup de colegi sau cu echipa de lucru.

Technologia Eco Saving regleaza luminozitatea ecranului in frunctie de zonele negre pentru a reduce consumul de energie cu pana la 10%. Luminozitatea ecranului poate fi setata toti si manual la 25% sau la 50 % din valoarea maxima.

Din punct de vedere al dimensiunilor acest monitor LED PLS SAMSUNG S27F350FHU are 62,62×24,77×46,24 cu stand. Suportul nu este regrabil insa inaltimea este una optima pentru inaltimea monitorului. Totodata suportul arata modern si va face ca biroul tau sa para din viitor.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este vezi.png
https://l.profitshare.ro/l/7054882

In concluzie SAMSUNG S27F350FHU este monitorul pe care l-am ales in biroul meu ….datorita pretului / ceea ce ofera. Este un monitor suficient de mare 27” cu o rezolutie FullHD dar si un panou de tip PLS (ips-ul celor de la Samsung cu mici imbunatatiri) cu un pret in jur de 700 de lei la momentul in care scriu articolul. Desi poate la aceasta diagonala ar fi indicat sa aiba rezolutie 4k , monitoarele Ultra HD 4k au preturi de cateva ori mai mari si din punctul meu de vedere in acest moment nu merita acel pret.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *