Star-Light MG-120BW 1


Star-Light MG-120BW
4.6 (92.17%) 23 votes

Oferta de pret , pareri si specificatii tehnice pentru Star-Light MG-120BW .Masina de tocat Star-Light MG-120BW, 1200W, Accesoriu carnati si kebbe, Cutit inox, Negru/Alb

Star-Light MG-120BW este o masina de tocat care arata modern dar totodata simplu. Va inlocui cu succes vechia ta masina de tocat pe care o foloseai de obicei la taiat de porc si la facut de carnat sau maios. Toate acestea vor fi mult mai usor fara nici un fel de efort . Aceasta masina are un motor electric de 1200 W suficient de puternic chiar si pentru bucati mari de carne. Nici nu vei observa ca carnea este groasa sau tare pentru ca motorul este suficient de puternic pentru orice situatie. Totodata aceasta masina de tocat vine insotita cu 3 site care iti vor oferi posibilitatea de a alege grosimea tocaturii.

Oferta de pret si specificatii tehnice pentru masina de tocat electrica Star-Light MG-120BW aici!!

Firma Star-Light este un brand care apartine celui mai mare magazin online din Romania. Acestia dupa o studiere indelungata a dorintelor romanilor au venit cu solutii complete la o multime de electronice si electrocasnice. De la televizoare, frigidere , blendere si masini de tocat acest brand produce aparate destul de rezistente in timp la preturi mult mai scazute decat ale marcilor consacrate. In concluzie acest brand Star Light ofera produse pentru romanii cu venituri „romanesti”

In concluzie Star-Light MG-120BW este o masina de tocat foarte eficienta construita cu materiale rezistente in timp si special alese pentru domeniul alimentar, care vine insotita de trei tipuri de site pentru mai multe tipuri de mancare. Aceasta masina va inlocui traditionala masina de tocat cu manivela si va duce tocarea carnii la cu totul alt nivel . Pretul pe care il are aceasta masina de tocat Star-Light este sub al concurentilor iar din punct de vedere al calitatii sta excelent.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Star-Light MG-120BW