Maxima JY 100A(a)/24


Maxima JY 100A(a)/24
5 (100%) 1 vote

Hidrofor de mare putere Maxima JY 100A(a)/24 1300 W rezervor 24 Litri

Hidrofor complet care te poate scapa de probleme. Acest model Hidrofor Maxima JY100A(a) /24 este ecjo[ar cu un vas de 24 litri suficient pentru a mentine o presiune pana la 5 bari.

Eu folosesc un hidrofor similar pentru a mentine presiunea instalatiei de apa din casa mea. Presiunea care se afla in instalatia stradala este foarte scazuta si sunt momente in care nu pot folosi apa iar acest motiv m-a facut sa achizitionez un hidrofor care sa-l leg la retea. La fel de bine acest hidrofor poate fi folosit si pentru a trage apa din puturi sau fantani.

Hidrofor Maxima JY100A(a) /24 este un hidrofor cu o putere de 1300 w cu o viteza de 2900 rpm si care se alimenteaza la o tensiune de alimentare de 220 V (priza standard in Romania).

Hidroforul este capabil sa ofere un debit maxim de 65l/minut, suficient chiar daca folosesti 3 baterii pornite la maxim pe in acelasi timp. Inaltimea de refulare este de 49 metri , o inaltime mai mult decat suficienta in cele mai multe cazuri. Totodata Maxima JY100A(a) /24 este capabil sa absoarba fara probleme de la o adancime de 9 m. Presiunea maxima dupa cum am scris si mai sus este de 5 bari , o presiune foarte mare ( daca ar fi mai mare de atat ar exista riscul de a deteriora instalatia interioara a casei)

Cel mai bun pret, pareri pentru hidroforul Maxima JY 100A(a)/24 aici!!

Hidroforul Maxima JY100A(a) /24 este unu de tip casnic-rezidential care in multe cazuri face fata cu brio chiar si  in situatii industriale , Vine cu protectie la supraincalzire si se alimenteaza cu curent monafazic

 

In concluzie hidroforul  Maxima JY100A(a) /24 este un hidrofor cu un pret excelent care iti va oferii tot ceea ce ai nevoie ( de la presiune suficient de mare la debit suficient cel putin pentru o casa de locuit) la cel mai bun pret de pe piata. Acest model are un pret de pana la 400 de lei in mod normal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *